Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

E-papierosy

Ilość postów: 42 | Odsłon: 3938 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
            • Odp.: E-papierosy

koncerny nie wygrają tej wojny gdyż liquid,y można samemu zrobić-mieszać (dostęp w aptekach) a produkcja np.kartomizera nie jest produktem spożywczym

Gość_e-palacz
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ile taki papieros i płyn kosztuje?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: E-papierosy

Najciekawsze w tym całym paleniu jest to, że tubylcy (Indianie ameryki południowej) palą liście tytoniu i u nich nie diagnozuje się raka płuc.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

niedługo bedzie podatek akcyza i jeszcze niewiadomo co nalozone na to i tyle bedzie

NiepojmujeWas
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Obserwowałem w pracy boom na e-papierosy - większość palących w krótkim czasie pokupowała sobie takie papierosy. Były dyskusje o rodzajach wkładów, paleniu w miejscach gdzie nie można palić klasycznych papierosów, szkodliwości "liquidu" itd.

Dzisiaj po kilku miesiącach wszyscy palą klasyczne papierosy.

Nikt nie przestał palić.

lopiola
      Zgłoś
      Odpowiedz

magik
        Zgłoś
        Odpowiedz

w przyszlym miesiacu akcyza na liquid i to poważnie idzie w gore - tak planuje ministerstwo finansow, wiecie kryzys.

BolekiLolek
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie ma akcyzy na e-liquidy. Już kiedyś sklepy, które zamawiały płyny miały problem z celnikami, jednak po kilkunastu dniach puścili ich.

Mruwa
            Zgłoś
            Odpowiedz

Z tymi e papierosami wedłu g mnie jest tak ze spoko pali sie to lepsze sa dla zdrowia niema zadyszki i wogole jest lepiej lepsze samopoczucie a jesli chodzi o bizenes wiadomo musisz kupowac tak czy siak te olejki no i po pewnym czasie wymieniac grzalke baterie itd wiec to jest oplacalny biznes duzo jest ludzi ktorzy zaczeli to palic i wiekszosc nie narzeka kwestia podejscia do tego

NiepojmujeWas
              Zgłoś
              Odpowiedz

Zamierzam kupić takiego papierosa. Jaki mi możecie polecić w rozsądnej cenie ?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

http://www.e-dym.pl/E-papierosy/1133-Zestaw_2x_e-papieros_Vision_Spinner_VV_1300mAh.html

To jest dobra, ale niestety droga opcja. Baterie mają możliwość regulacji napięcia co jest bardzo przydatne no i przede wszystkim mają dużą pojemność. W zestawie jest 50 ml liquidu, ale to za mało na jeden miesiąc i musiałbyś trochę dokupić. Plusem jest oczywiście 4 grzałki do cleromizera, które dorzucają.

http://www.e-dym.pl/E-papierosy/621-Zestaw_2x_e-papieros_Visione_eGO_3.1_1000mAh.html

Tańszy, ale równie dobry zestawik i chyba właśnie ten bym kupował na pierwszego e-szluga.pl. Nie zapomnij oczywiście o liquidzie. Grzałek na razie nie kupuj, bo tu masz jeszcze 2 zapasowe, a jakby jakimś cudem ci wszystkie padły to zawsze możesz kupić te volishowe co u nas w tesco i kauflandzie są stoiska.

http://epapierosylodz.pl/p/137/1017/ksiazka-poradnik-e-palacza-zestaw-joyetech-ego-c-2-upgrade-z-gratisami-joyetech.html

Ewentualnie jeszcze coś takiego. Dają 100 ml liqudiu gratis no i cena ze względu na to, że oficjalnie jest, że sprzedają książke jest niska. Nie jest to jednak żaden wał, nigdy nie ma problemu z reklamacją u nich. Problemem jest tylko to, że w tym zestawie nie ma cleromizerów tylko atomizery z wkładami, które delikatnie mówiąc trochę kłopotliwie się uzupełnia.

Mruwa
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

ehhhh jesli ja mogłabym polecic cos od siebie to absolutnie odradzam kupno papieosa z firmy Vision, cena nie jest duza(dla porownania zestaw podwujny z volisha kosztuje 300 zł) jednak jest to awaryjny sprzęt, póki mamy gwarancje(jesli wogóle jest!) to jeszcze mozna wymieniec ale co jesli ta gwarancja sie skończy ! mamy troche kasy wywalone w błoto nieprawdaż...a mówie to ze swojego doswiadczenia, z resztą nie tylko mojego bo mam wielu znajomych których skusiła głównie niska cena...z reszą zrobisz jak chcesz ale ja bym sie bała kupowac czegos przez internet ale ja juz tak mam. Pozdrawiam i życze powodzenia

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Po piewsze mądralo z 21.20 do visiona nie pasują częsci od volisha a piszesz o grzałkach ze mozna kupic na stoisku. Ja miałem visiona dopóki mi nie upadł i przestał działac:( powiedziano mi ze jest to uszkodzenie mechaniczne i nie podlega reklamacji-chore! Póki działał wymieniałem grzałke i grzałe owszem dało i przykręcic ale nie grzała. Mam teraz efajke z troche lepszej firmy a przynajmniej narazie sie spisuje, co bedzie dalej zobaczymy. Grzałki do volisha fakycznie mozna dosać na stoiskach w tesco czy eclercu, kosztuje 9 zł wiec nie sa to duże pieniądze pod warunkiem ze pasuje oczywiscie

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

bardzo drogi ten sprzęt.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

zgadzam sie że drogi ...ja dałam sie zbajerowac pani która sprzedawała i kupiłam Milda x1 teraz po ok 3 mies jestem zadowolona wiec nie moge złego słowa powiedziec, i koniec z koncem wydatek jednorazowy bo potem tylko grzałka...niemniej jesdnak zgadzam sie ze nie jest to tani sprzęt jako zakup tego zestawu

Ale powiem wam ze są tez tani, nawet bardzo tanie na inernecie mozna np uzywanego dostac gdy ktos sie pozbywa tylko czy to dobre

Gość_ewa
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Gadasz jak mały Kazio po dużym piwie. Mam na myśli te same grzałki właśnie za 9 zł. Kupiłem te niby Volishowe, które rzekomo pasują tylko do Volisha i jakos dało się je normalnie włożyć do clirka Vivi Nova. Jeśli porównasz wygląd tych grzałek to zobaczysz, że to jest jeden i ten sam pies. A dlaczego? Bo te same małe chińskie rączki w tej samej wielkiej chińskiej fabryce je robią. Różnica jest taka, że na necie poganiają je za 5 złotych, a w u nas Pany ze stoisk liczą sobie 9 zł.

"Ja miałem visiona dopóki mi nie upadł i przestał działac:( powiedziano mi ze jest to uszkodzenie mechaniczne i nie podlega reklamacji-chore"

A jak Ci laptop upadnie na ziemię i się zniszczy to też go będziesz próbował reklamować? Widziałeś w ogóle co napisałeś?

Mruwa
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/e-papierosy-lekarstwo-czy-trucizna/h9bmm

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ten znowu swoje z tym artykułem..jak chcesz ćmić smołe to pal śmierdziuchy a tak to w żaden sposób nie udowodnisz wyższości rakotwórczych śmieci skręconych w bibułkę od liquidu z zawartością glikolu+aromatu

Gość_ep
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -