Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Efekty 500 plus

Ilość postów: 109 | Odsłon: 3783 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

Odp.: Efekty 500 plus

Pitolisz jak potłuczony. Masz spaczone myślenie i tyle. Zazdrość mózg Ci wyżarła. Ja do kosmetyczek nie chodzę, pracuję i nieźle zarabiam jak na Ostrowiec. Patologii poszukaj w swoim własnym środowisku, pewnie w takim się obracasz, skoro tylko takie rzeczy widzisz. Wybory pokazały, że ludzie myślą inaczej niż Ty ;) Pieniądze pochodzą też z moich podatków i traktuję je jako formę jakiegoś zwrotu, myślę, że większość ludzi ma podobnie. Uważaj, żeby Ci żyłka nie pękła z tej zawiści 9:51

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Ale uposledzeni umysłowo tu piszą. Nie wiem co gorsze alkoholizm czy choroba psychiczna.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Efekty 500 plus

09:51

Najgorsze jest być nierobem i czekać na jałmużnę z czyichś pieniędzy.Wszystko na krótką metę. Już teraz szukajcie uczciwej pracy, ale kto przyjmie upośledzonych umysłowo takich, jak ty?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Oj, akto ci bombelka zrobi żeby ci ulżyło? Operacji mózg i plastycznych nie dotują, tak więc pozostało ci rozpaczanie i lanie pomyj całe dnie na forum. Poszłaś do mospsu ale na to co ci niezbędne (ww operacje) nie dają i znów tu wyjesz. A ja nie muszętam nawet iść aby co mc wpłynęło mi 1000zł obok pensji. Widzisz, tylko zgrzytanie zębami ci zostało, choć i w to że masz zęby wątpię. Zapewne proteza na nfz na fotelu albo w szklance leży. Żałosna istotko nie masz wpływu na to, że nawet Ci co zarabiają po 10tys dostająna każzde dziecko 500zł. Tylko nie wiem co ci daje to ubolewanie? Ludzie brzydcy i samotni muszą się jakoś odnaleźć w tym świecie. Może to i trudne, nie wiem. Nie byłam w takiej sytuacji.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Każda potwora znajdzie swego amatora. Znasz to z autopsji.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Ależ ten Ostrowiec to dziura. Nawet tych marnych 500zł zazdroszczą. Nie mają dzieci i nie wiedzą ile kosztuje ta przyjemnosć. Tak, nie piszę tego z ironią, największa przyjemność i spełnienie dla wielu z nas są dzieci. Niektórzy mają jakieś bombelki, ale nie wiem w którym miejscu i im na te wykwity nie dają kasy, więc plują na normalnych ludzi i ich dzieci. Największym nieszczęściem jest nie móc mieć dzieci, wiem o tym bo moja walka o to, żeby mieć dziecko trwała latami. Choć dziś mam dorosłą córkę i na te marne 500zł się nie załapałam to jestem za tym, żeby te pieniadze dawać dzieciom. Niestety w Polsce nie jest kolorowo i nie każdy sobie świetnie radzi. Jeśli dziecko ma mądrych rodzicó to i dzięki tym groszom wiele zyska co mc i nie odróżnia sięna tle rówieśników chociażby ubraniem. Każdy kto ma dzieci wie, że dla nich ubiór i wygląd jest bardzo ważny. Dziś jeszzcze dochodzą iphone po trzy tys i wiele dzieciaków je ma, a jak nie było 500+ to miały tylko dzieci bogatszych rodziców, a biedniejsi nie czuli się komfortowo nie mając podobnych ciuchów, gadżetów. Nie podchodzę snobistycznie, absolutnie. Po prostu pracując w szkole i obserwując dzieciaki widzę, że jest lepiej. Cieszy mnie to. Mówcie co chcecie ale człowiek bez dzieci nie jest do końca szczęśliwy i spełniony.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jeżeli ktoś twierdzi ze te pińcet to jakies kosmiczne piniądze za które żyje sie jak w raju,lata sie za nie po fryzjerach i kosmetyczkach i chłop jeszcze może chlac codziennie, to znaczy że jest idiotą.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Taka sytuacja: Żabka w kamienicy na Alei 3 Maja i patusy stojące przed nią. Myślę, że każdy lokalny policjant może potwierdzić moją wersję. Nie jeden raz widziałem tę rodzinkę alkoholików - matkę z opuchnięta twarzą, pijanego ojca, dzieciaka i chyba babkę. Po stopniu wyniszczenia nie jestem w stanie stwierdzić, która jest córką której. Nie ma opieki społecznej. Patki żyją sobie radośnie i piją w bramie. Latem czasem stoją pod sklepem i poszarpią jakiegoś małolata gdy ten nie chce podzielić się z nimi papierosem. Wszystko w środku miasta, przy głównej ulicy. Czasem widuję tę rodzinkę jadącą autobusem (oczywiście za darmo) do MOPS w wiadomym dniu bo im się należy. I teraz pytanie: mam oddawać państwu ostatnią koszulę po to, żeby bezdzietny Jarek posiadający jedynie kota mógł radośnie odpalać 100 euro takim ludziom? :) Składki na ZUS - prawie 1400 bo za pomocą skompilowanego algorytmu obliczono, że jednak komuś urosło. Zarobiłeś? Dochodowy. Czynsz za lokal - w górę, bo ceny prądu wzrosły i trzeba na czymś sobie odbić. A tacy jak oni żyją sobie jak pączek w maśle.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

11:27 a ja Ci powiem, ze ja im cholernie współczuję. Tak całkiem serio, po ludzku. Co alkoholik ma z życia i ile pożyje? Jego życie to codzienna walka o jakiś grosz, żeby się napić. Na tym zaczynają i kończą dzień. Nie mieli najwyraźniej kogoś kto jeszcze lata temu mógł nimi potrząsnąć, żeby się obudzili i coś mieli z życia. Ja nie zazdroszczę takim, ja im cholernie współczuję i temu dziecku, które zapewne pójdzie wg wzorca odgórnego. Oni nie żyją i szkoda, że w odpowiednim momencie, póki jeszcze było kogo ratować nikt takim nie pomógł. To pewnie już nie ludzie. Nie mam żadnych 500+, nie jestem bogata ale mogę czerpać z życia codziennie a Oni nie mająjuż takiej mozliwości.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Mam dokładnie takie samo wrażenie. Za 500zł to mogę opłacić czynsz i nic więcej, oczywiście jeszcze te 30zł muszę dołożyć. Wymyśla biedota, że za 500+ to można pić... Chyba tanie wina takie jak oni. Owszem, lubię się napić, ale i zanim wpływało mi 500+ stać mnie było na mój ulubiony alkohol i o dziwo moje 500+ na dzieci do niczego nie jest nam potrzebne. Standard życia się nie zmienił, aby tyle, że na koncie dzieci mają co mc kasę, którą w przyszłości spożytkują mam nadzieję w odpowiedni sposób. A zazdrośnicy bezpłodni, no cóż zacisnąć zęby bo mają podnieść te 500+ na co najmniej 600zł.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

I zamienić na talony.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Po co i komu był potrzebny ten śmieszny wywód?Niech się ktoś rozmnaża do upojenia, ale na koszt własny. Niech zapracuje na utrzymanie rodziny, a nie wyciąga rękę po darmowe zasiłki i wszystko będzie OK tak, jak dawniej ludzie wychowywali dzieci. Z takiego "narybku" wychowanego na socjalu nigdy nie będzie w przyszłości żyjących inaczej, niż też na zasiłkach społecznych, bo przecież dzieci uczą się przez naśladownictwo. Dziwne, że nie znasz tej zależności, jako nauczycielka. Oby miał kto zapracować na Twoją emeryturę, tego Ci życzę.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

* 10:04 do 09:52. I jeszcze jedno. Dlaczego starasz się dyskryminować ludzi bezdzietnych nazywając ich nieszczęśliwymi i niespełnionymi? Kto dał Ci takie prawo?Bardzo często dzieci rodzą się z niefrasobliwości rodziców, z przypadku i często ze zwykłych, niepohamowanych potrzeb seksualnych. Takie są fakty. Do której grupy należysz?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Jednak w większości rodzą się z miłości. Cieszę się jednak, że nie masz dzieci.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Miłość w trakcie upojenia alkoholowego, to tak poczętym dzieciom trzeba współczuć.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

To też ci współczujemy i cieszymy się, że nie masz z kim się rozmnażać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Widać, że jesteś frustratem 10:04 i 10:11. Przykro mi.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Centrum Sport Kamil Kutryba
Branża: Sportowe artykuły