By-ko-we!!!
Wprowadzić bykowe!!!
Mnóstwo kasy wpłynie , będzie z czego rozdawać rodzinom z dziećmi!
Tylko daj i daj. Piękne społeczeństwo i rodzice jacy ambitni
Kopa bym im zasadził. Tyle bym rozdał :) Praca jest, wystarczy się tylko baczniej rozejrzeć. PiSland wychował sobie roszczeniowego garba, więc niech wyznawcy sami go targają. Najpierw na mszę, a potem rozmnażajta się. Kurski powinien przygotować specjalne, wieczorne programy he he.
Praca to nie wszystko gościu 16:57. Powinna jeszcze płaca za tą pracę wystarczać. Póki tak nie będzie, programy takie jak 500 + zawsze będą miały sens. W większości krajów istnieje odpowiednik tego programu, tam jakoś nikt nie narzeka. W Polsce wszystko trzeba skrytykować.
Na takich jak Ty oddziały psychiatryczne czekają.
Nie martw się o to. Będą pracować na Twoją emeryturę ignorancie.
Efekt jest taki że rodzi się mniej dzieci.
Nie będą, bo ja pracuję na czarno, a wszystkie nadwyżki inwestuje. Szach mat beneficjenci :)
ciesz się ciesz jak cię skarbówka z zus-em dojada to całe te twoje nadwyżki pójdą do beneficjentów.
Trzeba celibat znieść to dzieciów przybędzie przynajmniej oficjalnie
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/caritas-laczy-nowy-operator-mvno
niech Jaro z ziomkami z PiSu zrobi taką wirtualną sieć. Karty zostaną wysłane beneficjentom wiadomego programu pocztą. Na kartach zostaną zapisane numery do urzędów powiązanych z moim ulubionym programem. A teraz uwaga. Dodzwonić się do nich będzie można wyłącznie z adresacji (numerów) tego wirtualnego operatora, więc by zapytać kaj jezd twój hajs, bo nie widzisz go na koncie, musisz doładować konto np. za 10 złotych. Czysty zysk i niezła optymalizacja podatkowa. Wiadomo, że kokosów nie przyniesie - trzeba płacić za platformę pośrednikowi i zatrudnić pociotków do zarządzania publiczną firmą/instytucją nadzorującą toto. Karty można by było zamawiać np. przez ten ich śmieszny mobywatel (do tego potrzeba wyrobić profil zaufany, więc nie wiem czy IQ wystarczy).
co mi mogą zrobić jak prawnie jest to tak ukryte, że te miernoty sobie nie poradzą. Nie rób z urzędników geniuszy, mało masz przykładów w sejmie?
Na pewno nie będzie podwyżek pensji tylko zwolnienia. Koszty prowadzenia działalności przez PiS wzrosły w zawrotnym tempie . Koszty prądu, gazu , jedzenia. Jest okropnie