I wychodzi na to , że te całe 500+ to taka forma łapówki dla lumpenproletariatu ( bo ci lepiej wykształceni to z reguły gorszy sort), byle by się tylko dobrać do władzy. Gdyby te pieniądze zainwestować w rozwój naukowy , infrastrukturę myśle że za kilka lat Polska by na tym o wiele lepiej wyszła a tak to tylko inflacja idzie do góry. Ważne że są stołki za naprawdę dobrą kasę dla naszych. Mnożą się tylko kolejne instytucje, spółki, spółeczki z udziałem skarbu państwa w których de facto nic się nie robi tylko kasę bierze
500+to koszt odsuniecia sprzedajnych kultywatorow targowickich tradycji.Po 2.Kazdy chce do zachodu,a na zachodzie jest pomoc pieniezna dla rodzicow,wiec nie widze nic w tym zlego(inni nie pobierali, ale to pretensje do poprzednich rzadow).Bez tego nie dojdzie np.do reformy kasty,bo POprawnym politycznie na tym nie zalezy,co chyba zrozumiale dla kazdego.
“Tak ze”poprawna pisownia,sorki bywalem pouczany przez czytajacych ksiazki.Po 2,mozesz uzasadnic opinie?
Poczytaj sobie jakie siły doprowadziły do targowicy . Prawda pisowni zawsze nie była na rękę
Nas pińsetplusów i 13-stkowców prawda wcale nie interesuje. Ważne żeby listonosz przynosił co trzeba raz w miesiącu !.
Jako prawdziwy pięćsetplusowiec wcale się nie ośmieszam. Mało tego jestem z tego dumny.
I nie będzie jakiś lgbt albo owsik pluł mi w polską twarz
Z wami jest jak w kawale : Trzy kobiety złapały złotą rybkę , pierwsza mówi ja chcę 500+ . Drugiej życzenie - ja chcę trzynastą emeryturę , na to trzecia kobieta - a ja chcę żeby one nic nie dostały . Ot i tak tu jest .
Masz polską twarz na niemieckim zarciu
Co do Niemiec to najpierw zamykali w obozach a teraz polaczek sam jedzie do baraków za 10 euro na godzinę
Bo takie warunki stworzyli nam twoi towarzysze czerwony pomiocie z 17:30.
do gość z 17:35 . Niemiec be ale euro cacy , kto od ciebie jeździ pucować mosznę al komendante ???
pewnie korzysta z netu w niemieckiej sieci, i to wszystko wina Tuska :D