Jeszcze tydzień i będziemy wiedzieć czy będziemy pracować do siedemdziesiątki by w końcu udać się na emeryture szkoda tylko że większość z nas uda się na wieczny odpoczynek a nie wypoczynek na emeryturze.
Albo na rentach na chorą głowę(bez pokazywania palcami na forum).
Proponuję rozszeżyć przywileje dla nauczycieli, górników do takich jakie ma mundórówka i dorzucić jeszcze jakieś inne grupy zawodowe to będziecie dymać do usranej śmierci.
19:13. Proponuję, abyś ROZSZERZYŁ swoją wiedzę w dziedzinie ortografii, doktorze bez doktoratu buuuuuuuhahahaha
Znowu, ten analfabeta Kapelan - ciemniak - 19:13. To dopiero jest niedouczony ciołek.
a UBeckie kur..y beda wiedziec czy emeryturka wroci
Jak zwykle, trafiony - zatopiony. Właśnie taki z ciemniaka DOCHTOR:-)))
A może zamiast atakować kolegę z 19:13 za literówkę, lepiej by było się odnieść do tego co napisał?
Bo Cycor jest socjopata, i nadaje z Moraw, wszędzie widzi plebana, Felke,nawet w lodówce, dawniej nawet siwka widział, ale to jak pił denaturat
A ty ciemniak i twoja "adwokatka" Felice - srice, wszędzie i bezustannie widzicie Cycora. To już jest żałosne. Według was obojga, dyżurujących na forom non stop, tylko 3 osoby piszą na tym portalu. Potwierdzasz tym ciemniak opinię, że jesteś wyjątkowym bezmózgiem. Pisał ktoś, że to u ciebie stan po kilkudziesięciu latach alkoholizmu. Może być. Medycyna potwierdza taką teorię.
CCCCCCCCCCYYYYYYYYYYYCCCCCCCCOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!! JESTEM TWOIM FANEM GDYZ PODZIWIAM LUDZI WYJĄTKOWYCH TY DO NICH NALEZYSZ JESTEŚ NIEWĄTPLIWIE WYJĄTKOWYM IDIOTĄ
19:59
No i właśnie od niego wiem, że jesteś wieloletnim alkoholikiem. Z resztą cała twoja parafia o tym mówi od dawna, bo nieraz czuli odór alkoholowy od ciebie. Do kogo pretensje?
Ciemniak wpisz sobie w wyszukiwarkę GOOGLE tytuł "Ksiądz proboszcz już się zbliża 2020". Możesz mi powiedzieć, skąd znasz Kukiza, że o tobie piosenkę śpiewa?Ty masz jednak znajomości. Tylko pozazdrościć.