Niemcy mają dobry skład, wielu młodych zawodników, moim zdaniem, idą na mistrza
10.16 poobrazal i pojechal niemieckim autem na promocje do lidla
Szwabia jest krainą południowych Niemiec, więc jaka to obraza cepie z 05:59
Południowych jak sam napisałeś jak u nas na północy są Kaszubi a ja mieszkam na południu to jestem kaszubem?ciwoku 06 37
Jak na Polaka mieszkającego na Kaszubach powiesz Kaszub to jest obraza półgłówku z rodu ćwoków?
Heh naprawdę jesteś ćwokiem jak na Polaka mieszkającego na Śląsku powiesz ślązak to też się obrazi?
No to zdecyduj się w końcu półgłówku z rodu ćwoków, czy Ślązacy, Kaszubi są Polakami czy nie i czy to dla nich obraza jak się ich nazywa Polakami.
Nie, to ty półgłówku twierdzisz, że nazywanie Niemców szwabami jest obraźliwe, a w rzeczywistości nie jest, bo Szwabia to część Niemiec, tak samo jak samo jak Kaszuby, Śląsk, częścią Polski. Mam nadzieję, że półgłówek z rodu ćwoków już zrozumiał.
Nie to ty się ćwoku zapetliłeś w swoich twierdzeniach przeanalizuj wpisy od początku jeśli jesteś w stanie to ogarnąć wątpię
Tak czy inaczej dobrze bedzie jak Deutschland przegrają :)ps. Jeszcze Toyotą :) i kupuje w Publimie :)
Oczywiscie slownik zmienil na jeszcze, powinno byc jezdze. Ale juz wylaczylem slownik :)