Nie ma potrzeby zmieniać władzy 10:14 bo obecna jest bardzo dobra.
Jak PO przestanie oszukiwać i trzymać z mafią UE+rosja
Bo to PO drukuje puste złotówki i podejmuje decyzje gospodarcze Polski? Nowe. Nie znałem.
To akurat prawda. Pomagajmy humanitarnie, ale nie wychodźmy przed szereg militarnie. Nie kultywujmy "mądry Polak po szkodzie"
Właśnie w tvp ekspert powiedział, że mamy najbardziej umocnią krajową walutę nawet od 2009 roku. Szkoda słów.
Wytrzymałem 5 min konferencji Sasina. To się w głowie nie mieści że taki człowiek decyduje o gospodarce finansowej kraju.
Akurat to był inny ekspert, a wypowiadał się po konferencji Glapińskiego na tvp.info. No, ale poziom ten sam. I najlepsze: "Rząd jak zwykle doskonale sobie radzi w kryzysach, co po raz kolejny udowodnił". Jeśli to jest radzenie, to nawet nie chce wiedzieć jak wygląda ich niegospodarność.
Niepojęte. Euro z poziomu 4 zł z niewielkim okładem podskoczyło do 5, a tu opowieści telewizyjne o mocnej walucie. Jak to w ogóle możliwe!
Poprawiam się, konferencji gaplinskiego a nie Sasina*
Poziom wiarygodności i fachowości obu panów ten sam (zerowy) więc łatwo o pomyłkę
Oczywiście że rząd doskonale sobie radzi 16;59. Nikt z opozycji nie zrobiłby nic lepiej w obecnych warunkach.
Dokładnie tak emerycie ale tumanom tego nie wytłumaczysz. Ich problem polega na tym, że patrzą tylko na czubek własnego nosa i nie potrafią przyjąć do wiadomości tego, że w życiu różnie bywa i trzeba w każdej sytuacji umieć się odnaleźć bo nie zawsze będzie kolorowo. Fortuna kołem się toczy a my na to wpływu nie mamy.
Bardzo dobrze że nie dołączyliśmy do strefy euro i mam nadzieję że nigdy się tak nie stanie 17:46. Byłby to katastrofa, przekonali się już o tym nasi sąsiedzi.