Gdzie w Ostrowcu są sklepy gdzie można kupić fajne ciuchy 44+ dla osób w przedziale wieku 30-45 lat.
Sklep z odzieżą indyjską, czasami monari czy Reserved, najczęściej kupuję w ciucholandzie czy na bazarze,są stoiska z fajnym ciuchem, eleganckie rzeczy kupuję w necie na karko.pl, bonprix, jest trochę miejsc
Może najpierw trzeba pomyśleć o odchudzaniu? w wieku 30-45 lat mieć rozmiar 44, to spory obciach i wiocha.
Na Kilińskiego ładne ubrania koło piekarni.Na wprost wjazdu na Focha.
Tam są tylko dla kaszalotów, ale pewnie będą ci pasować.
Jesteście jeb... ci całkiem. Wiesz takie 44+ wygląda czasami 100 razy lepiej niż 36 czy 38?Chcesz zdjęcie to zobaczysz i opadnie Ci szczęka. Ciekawa jestem jak ty wyglądasz pewnie bebech po kolana.
Szczególnie w upały musi 100 razy lepiej wyglądać. To tak, jak z malowidłami, lepiej wtedy oglądać z daleka... z uwagi na fetor.
Gość 15.36 widzę że byłaś w tym sklepie kaszalocie?
Bez przesady, 44 rozmiar nie jest tragiczny a już na pewno nie daje prawa do obrażania i chamskiego odzywania, ale cóż może powstaje nowa moda im niższy rozmiar tym wyższy poziom chamoty
16:17. Nie jest tragiczny w wieku 30 - 45 lat? Ciekawa filozofia promowania zdrowia.
Ktoś jest szczupły, ktoś jest grubszy, ktoś walczy o dobrą sylwetkę i zdrowie, ktoś godzi się z tuszą, ktoś się wiecznie odchudza z różnym skutkiem, ktoś walczy z uzalezniem jakim jest jedzenie, ile ludzi tyle rozmiarów i podejścia do tematu. Ale to jest każdego indywidualna sprawa i nikomu nic do tego
Oczywiście zdrowie każdego jest w jego rękach, ale nie każ mi abym wielbił otyłe, zaniedbane kobiety, bo burzą moje poczucie estetyki. Cały świat krzyczy, że otyłość jest patologią zdrowotną i zgadzam się z tym w pełni.
Duże spodnie na na bazarze na rogu hali. Od wejścia głównego cały czas prosto, wzdłuż hali mając ją po swojej lewej do końca. Na rogu jest spore stoisko ze spodniami.
Biały bus na rejestracji WLI.
Duży wybór.
Fakt, w Ostrowcu są tylko ubrania dla młodych żylastych i starszych podsuszonych pań...Sama szukałam sklepu z rozm. 44 ale niestety szwalnie więcej szyją hurtowo i na jedno kopyto: ściśnięta w pasie i bez dupy , gdzie plecy kończą się na nogach.