na ul.okólnej jest nowy sklep,super ubrania,,fajne ciuszki u sylwi,,
Masakra jaka zazdrości aż kipi
Masakra ale z ciebie biedna kobieta ktoś cię obraża obgaduje twój wygląd i cialo..Nie wyobrazam mieć rozmiar 44 a i jestem szczupłą 36 zgrabna z dupa pozdrawiam
na okólnej jest nowy sklep,super ubrania,,fajne ciuszki u sylwi,,dobra jakość bo mam parę rzeczy już
Takie jak u tej grubaski na Kilińskiego?
Ja sie zastanawiam gdzie jest administrator tego forum. I dlaczego są przepuszczane chamskie i obraźliwe posty? Informuję niektórych że nie zawsze będą piękni i młodzi. I że ludzie są różni, grubo, chudzi, niscy, wysocy. Ale też mądrzy i głupi. Po co niektórzy czytają posty skoro temat ich nie dotyczy? Aż taka nuda? Może książkę poczytaj
Pytanie o koszulki męskie gdzie kupić dobrej jakości? Tak żeby cena była adekwatna.. zaczynam poszukiwania na prezenty.
Zajrzałabym do COS, Massimo Dutti, Tatuum, GAP ewentualnie Tommy Hilfiger (na Black friday w zeszłym roku kupiłam t-shirt męski za 60 zł bodajże i do dziś wygląda porządnie). Aktualnie dobre promocje zaczynaja się również w sklepie Ombre https://ombre.pl/ - maja tam głównie sportowe kroje. Przede wszystkim patrz na ile jest mięsista bawełna, odwróć koszulkę na lewą stronę i popatrz na szwy jak nawet delikatnie są krzywe nie kupuj, bo po kilku praniach będzie szmatka.
A może mi ktoś podpowie gdzie kupić dobrą zimową kurtkę męska. Z góry dziękuję .