Felice123, kiedy zgłosisz swoją kandydaturę na funkcję członka Komisji Wyborczej w najbliższych wyborach prezydenckich w dniu 10 maja?Szkoda, aby Twoje wieloletnie doświadczenia w tej materii marnowały się bezproduktywnie.
Dlaczego piszesz o sobie w licznie mnogiej ? Masz rozdwojenie jaźni ? Póki co nie wiadomo nawet czy wybory się odbędą więc daj sobie siana. Weź kolejną dawkę leków i odpocznij. Może Ci się poprawi.
Dbaj o swoją farmakoterapię psychotropową, a nie udawaj troski o innych.Dlaczego zachowujesz się tym razem opieszale? Przy poprzednich wyborach byłaś jedną z pierwszych, która się zgłosiła z ogromna potrzebą liczenia głosów. Skąd u Ciebie teraz taki nagły spadek powołania do tej pracy?Inni już się zgłaszają. Nieładnie, nieładnie tak się uchylać od obowiązków obywatelskich i katolickich.
Ja nie muszę o nic dbać. Jestem zdrowy jak ryba, zarówno fizycznie jak i umysłowo - w przeciwieństwie do Ciebie 11:56.
Jak zwykle stare urojenia i ostatnia deska ratunku. Jak już brak argumentów do obrony, to należy nazwać przeciwnika dzieciakiem albo wariatem, do wyboru.
A co jak okaże się, że jesteś jednym i drugim i nie trzeba wybierać?
Znasz ten stan z autopsji i nawet masz jeszcze dodatkową cechę: geront z intelektem dzieciaka, schizofrenik i alkoholik. Ja pierdziu KUMULACJA!!!
A ty "troskliwa, zaoczna mamusiu" nie powinnaś teraz zajmować się dziećmi i przygotowaniem dla nich obiadu, a nie dulczeniem na forum i pieprzeniem od rzeczy?Po co takiego darmozjady, jak ty trzymają w domu?Nie rozumiem.
Założyciel tego i wielu innych wątków na Forum to wizytówka czerwonego elektoratu opcji rządzącej w mieście.
Nie czuj się, ponieważ to nie ja do ciebie pisałem o 12.31
Tak, tak wielebny alkoholiku, stare numery. A jak tam, u ciebie te trunkowe sprawy?Dostarczyli już dzisiaj, czy jeszcze czekasz?
Nie wiem do kogo pisze, ale jak podpiąłeś pod mój, to rozumiem, że do mnie kierowałeś. To zapytam się tak - jak jesteś tak dokładnie poinformowany to powiedz skąd czerpiesz źródło swojej wiedzy?