Felice123, Ty - mgr prawa administracyjnego masz obowiązek moralny wytłumaczyć wszystkim na Forum, czym jest Rozporządzenie RM w sprawie COVID19 i jaką ma moc prawną, jako akt normatywny ogólnie obowiązujący każdego Obywatela RP. Długo jeszcze będziemy czekać? Jeśli temat przerasta Twoją wiedzę, to przyznaj się, wtedy poprosimy kogoś innego.
Do zalozyciela
Człowieku zazyj coś na wyciszenie
Felice123, dlaczego wydajesz mi zalecenia zdrowotne, jeśli nie masz do tego prawa, bo nie jesteś lekarzem i dlaczego ukryłaś podpis? Czy moja prośba w jakiś sposób uwłacza Twojej godności lub jest dowodem na moje ukryte schorzenia?Felice123, jesteś stałą użytkowniczką forum(nawet bardzo stałą) i właśnie jest okazja, abyś mogła się wykazać wiedzą specjalistyczną na temat bardzo aktualny, dotyczący każdego z Nas i obejmujący przepisy wydane przez rząd PISu, którego jesteś wierną fanką. Felice123 masz unikatową okazję potwierdzić swoją wszechstronną wiedzę prawną zdobytą na studiach, jak i wykazać się poparciem dla obecnie rządzących. Na co zatem czekasz?
Widać gołym okiem że Twój stan psychiczny 13:58 pozostawia wiele do życzenia. Delikatnie rzecz ujmując.
Skąd wiesz że jest magistrem? Może to doktorka (rehaibiltowana) która wykłada chemię (w Biedronce) albo geniuszka po zawodówce?
Sama kiedyś o tym pisała. Wiem to od niej.
Nie zdziwię się jesli ktoś kiedyś komuś będzie płacił solidne odszkodowanie:))
Za co ma być to odszkodowanie, idiotko?Ktoś cię tu obraził prosząc o opinię leżącą w zakresie twoich kompetencji wynikających z wykształcenia?
Lecz się człowieku. Ja nie jestem Felice, a ty nie rżnij głupa.
Felice123. Długo jeszcze będę czekał na tę Twoją opinie prawną?Uważasz moją prośbę za zniewagę, to siadaj i pisz pozew do sądu, że znieważyłem swoją prośbą, ciebie forumowiczkę o pseudonimie FELICE123 i nie strasz mnie, bo też napisze pozew, że Felice123 stosuje wobec mnie groźby karalne, a ja mam chore serce, mogę się przejąć i dostać zawału:)))Zobaczymy kto sobie lepiej poradzi przed obliczem Temidy?
Felka musi poczekać, aż mąż wróci z pracy i może powie jej, co ma napisać. Przecież opowiadała na forum, że razem studiowali i inne ciekawe rzeczy też pisała, co i kiedy traciła i zyskała z mężem:))))
Kimże Ty jesteś by komuś rozkazywać 14:22 ? Opinia prawna kosztuje.
14:26. Jestem mieszkańcem naszego miasta, tak jak Ty. Jestem uczestnikiem Forum tak, jak Ty. Nie jestem prawnikiem, a Ty chwaliłaś się studiami w zakresie prawa, dlatego zwracam się z zapytaniem do Ciebie, a Ty piszesz, że mam Ci za to zapłacić? Niewiarygodny masz tupet!!!! Gdybym chciał zasięgnąć rzetelnej opinii prawnej, poszedłbym do adwokata i zapłacił za usługę, bo tylko oni mają prawo żądać zapłaty, ale pomyślałem, że przecież Ty siedzisz na forum całymi dniami, to możesz zrobić coś dobrego dla nas Forumowiczów, a Ty każesz mi za to płacić??????Przyznaj się, że nie masz pojęcia, co napisać w opinii i zakończymy rozmowę.
Jak można za darmo żądać opinii na jakikolwiek temat od wybranki Jezusa Chrystusa?:))):))) Ona nie ma pojęcia o prawie i w tym cały problem:))):)))
Do zalozyciela
Masz problemy?Napisz jakie?
Pomożemy
Nie umiesz też czytać ze zrozumieniem? We wpisie początkowym zawarłem konkrety na temat swojej prośby. Przeczytaj ten wpis tyle razy, aż zrozumiesz.
Trochę cierpliwości, bo Felice właśnie szuka wiedzy w temacie w internecie. Jak się dowie, to odpisze:)))