Temat z prawa ogólnego dotyczący rodzajów aktów normatywnych i zakresu ich funkcjonowanie, znajduje się programie nauczania na pierwszym roku wszelkich studiów prawniczych i Felice ma z tym jakiś problem? Niebywałe?
Jeszcze trochę czekania i Tworki zapewnione.:))
Nie masz prawa nikomu rozkazywać, ani tym bardziej czegokolwiek od kogoś wymagać 14:37. Felice123 nic Ci nie musi tłumaczyć.
O i wstecznik się pokazał 14.26
14:22, a kim ty clownie jesteś, że ktokolwiek ma ci udzielać odpowiedzi? Może ty jakiś zboczeniec albo oszust jesteś?
To, że założyciel wątku jest psychiczny nie ulega wątpliwości.
15:24. Dlaczego tak uważasz? To, że zadał sensowne pytanie, to według ciebie jest psychicznym?
Wystarczy poczytać, co pisze, jak pisze i wszystko jest jasne. W każdym wpisie widzi Felice123. Tylko świry tak mają.
15:30. Ja też uważam, że cały czas w tym wątku odpisuje Felice123, bo znam jej styl i jej jad żmii w każdej wypowiedzi oraz cwaniactwo chłopskiej córy z zakutej wiochy. Nie mylić takiej postawy z intelektem. Mnie też uważasz za świra?
W takim razie jesteś taki sam psychiczny jak założyciel wątku. Felice nie ma potrzeby pisać anonimowo i jeśli pisze to się podpisuje. Założyciel wątku nawet mój wpis potraktował jako Felice123, dziwny i psychiczny gość.
15:42, przecież ty jesteś cycor vel mały pindol, ten który na balkonie klepał się po jajkach przebrany za małpę.
15:21. Swój swego zawsze namierzy, prawda? Na marginesie, co widzisz głupiego w prośbie założyciela wątku, że usiłujesz go obrażać i dyskredytować?Jesteś tłumokiem, to przyznaj się, że nie masz pojęcia o co pytają, a nie obrażaj ludzi za swoje kompleksy i tępotę umysłową.
On nie prosi, on rozkazuje. Widzisz różnicę. Felice123 wcale nie jest zobowiązana mu odpowiadać. Nie wyzywaj innych od tłumoków i nie obrażaj bo tylko się pogrążasz 15:26.
Felka daj se spokój. Wiesz, że tłuk powinien tłuc ziemniaki i tylko do tego się nadajesz. Zasuwaj myć gary po obiedzie, tłumoku.
Dziwię się, że ktokolwiek miał złudzenia co do wiedzy Felice i o coś ją pytał. Przecież wszyscy wiemy, że to osoba psychicznie chora i nikt nie traktuje jej poważnie w Ostrowcu.