No to sobie świry pogadały i nawzajem sobie przyklasnęły.:))
kuźwa wszędzie Felke widzą :D myśleliście założyć jakiś kult abo cokolwiek ?? Jak widać na mieście pojawiły się nowe dopalacze :D
Sam o sobie piszesz 15:54 ?
Gość Podkochuje się w Felice?
Ma duże kompleksy wobec niej?
Ma problemy natury emocjonalnej? Czuję się niedowartościowany?
Może Felka przeczyta ten wątek i wystawi tym debilom opinię, ale psychiatryczną.
Bedzie BEKA jak poznamy, jaki pętak kryje się za tymi skandalicznymi obelgami i pomówieniami wobec inteligentnej Felice:)
Temu idiocie juz nawet Kaszpirowski nie pomoże.
Gościu 14:22 i 14:37 wystraszyłeś się podszywania pod Felice i podpisaleś się założyciel wątku?
Ha ha, forumowy Paranoik znowu pochlał ruskiego bimbru i wszędzie widzi Felice.
Paranoiku, odstaw to goowno, bo to ci mózg lasuje :)
No i nie doczekałem się odpowiedzi na zadane pytanie, choć pierwszy raz założyłem wątek dotyczący Felice, za to widzę, że dobrze się bawiliście przez cały dzień, a szczególnie żmija, która dyżuruje na forum i upłynnia nadwyżki jadu, zamiast zająć się dziećmi. Gdybym miał taką żonę, dawno bym ją eksmitował przy pomocy kopów. Felice po raz kolejny się skompromitowała niewiedzą i brakiem intelektu. Jak ona może znosić bezboleśnie takie kompromitacje niemal codziennie, a potem udawać, że nic się nie wydarzyło. Nie ma baba honoru i godności za grosz. Szkoda, że w ogóle o cokolwiek ją prosiłem, ale przy okazji wiele się potwierdziło, czyli nie ma tego złego...
to jak już mędrkujesz powiedzeniami to kto się czubi ten się lubi :) robisz jakieś chore końskie zaloty niczym łebek z podstawówki :)
Założyciel watku jednak wystraszył się tego podszywania pod Felice123.
Pierdol tych ćwoków,Felicja , ktoś się boi twojej inteligencji.
No to wiele ci się potwierdziło, założycielu wątku, poużywałeś sobie, dowartościowałeś się w iście post SB-ckim stylu, więc możesz wrócić do swojej nicości i obgryzać własną kość.