Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Felice123 - dobra madka co w nocy nie spi tylko pisze na forum

Ilość postów: 56 | Odsłon: 1357 | Najnowszy post
  • Felice123 - dobra madka co w nocy nie spi tylko pisze na forum

Wątek Ciemniaka o koronawirusie. Felka sie udziela po godzinie 1 w nocy, razem z Ciemniakiem. Ciemniak jest bezrobotny i do niego nic nie mam ze czas traci. Alw ty Felice jesteś niby matka a ty zamiast spac to piszesz Ogarnij sie kobieto!!!! Jestes juz uzależniona, lecz sie robisz krzywde swoim dzieciom. To miec taka matke co uzalezniona pisze z innym mezczyzna na forum i nie spi po nocach - to jest patologia . Dzieci powinni ci idebrac i dac normalnym ludziom a nie miec matke wirtualna. Ogranij sie - o tej godzinie sie spi a nie pisze. Niszczysz swoje zdrowie, i zycie swoich dzieci. Ich mi tylko szkoda.

Wybaczcie bledy ale jestem poruszony zachowaniem dobrej madki Felice bo matka ja nazwac to naduzycie.

Gość_Wzburzony
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Felice123 - dobra madka co w nocy nie spi tylko pisze na forum

Co ci do tego, kto i co robi w nocy ? Nie masz własnego życia ?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Gdyby była samotną kobietą jak Ciemniak - to niech se siedzi. Ale ona jest ponoc matką - jeśli kuz nia kest to ma jakies obowiązki. Ona zamiast spac ny zajec sie dziecmi pisze jak opetana. Nie szkoda mi jej ale jej dzidci - co one winne ze maja taka psychiczna matke? Dzieci powinni jej zabrac. Juz wolałbym by tradiły do rodziny biednej ale normalnej a nie jak teraz - bogata patologiia uzależniona od Internetu

Gość_Wzburzony
        Zgłoś
        Odpowiedz

Po pierwsze, skąd wiesz, że Ciemniak jest samotny ? Nie możesz takich rzeczy wiedzieć. Po drugie, w nocy dzieci śpią i rodzice mogą swój czas wolny wykorzystać w dowolny sposób, Tobie nic do tego. Po trzecie, to, co wypisujesz ma znamiona hejtu i stalkingu. Na upartego, Felice123 mogłaby wyciągnąć w tym przypadku wobec Ciebie konsekwencje prawne. Myślę, że nie zrobi tego tylko dlatego, że olewa takich trolli jak Ty. Tekst o zabieraniu dzieci świadczy o Twojej głupocie, następnym razem przemyśl sto razy zanim się nią pochwalisz publicznie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Odp.: Felice123 - dobra madka co w nocy nie spi tylko pisze na forum

11.45. Pierd... lnij se baranka.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Dzieciak - odc. 2663478.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Chory na fobie jakiegoś dzieciaka odc 2663478.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Każdy kto patrzy trochę dalej niż za własny nos jest dla ciebie dzieckiem? To stara metoda ośmieszenia przeciwnika. Niezależnie kto by to pisał to sytuacja dzieci Felice jest fatalna i sądze że ich matka powinna sie opamiętać.

Gość_Wzburzony
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dzieciak, wpadłeś po tym jak w tytule napisałeś "Felice123", a w treści "Felka".

Szacun za te celowe błędy. Hahahahaha.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Ośmieszasz się 11:55, nie widzisz tego ? Zajmij się może swoimi dziećmi (o ile je masz) bo ich sytuacja dopiero jest fatalna skoro mają tak głupiego ojca.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Ciekawe co na to jej rogaty mąż. Nie przeszkadza mu ze zamiast to jego "wierna" żona gada że swoim gachem po nocach.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Proszę o niekarmienie trolla.

Felice123
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dlaczego jesteś uzależniona od forum? Piszesz farmazony z debilami i prawie na pewni rodziną nie masz czasu sie zająć. Nie wyobrażam sobie aby być matką żoną panią domu i jednocześnie siedzieć po nocach i pisać na forum.

Gość_Wzburzony
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jest uzależniona nie bardziej od ciebie, P.D.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jaka ona moze być dobra matka, jak sama nie umie się zaopiekować swoją. Nie chce mi sie szukać, ale sama stwierdziła, ze 2 razy odwiedza matke w roku, mimo , ze nie mieszka daleko. Nawal na księdza który ja spotkał tam po kolendzie, ze nie zajmuje sie matką. Ona nas chce pouczać o bogu?

Gdybym wiedział ktym jest z imienia i nazwiska pierwszy bym wystąpił, by sciagali z niej kasę na opieke nad matką, bo prawo tak mówi. zyje z naszych podatków i jeszcze nas poucza.

Ciekaw jestem jak dzieci sobie radzą w szkole, jakie maja problemy, bo tu tez są urzędy co powinny sie tym zająć.

Myślę, ze jak dojdzie do tragedi w trakcie epidemi i po niej, takie osoby co sa cwane i wykorzystuja system do wygodnego zycia w socjalu bedą eleminowane z systemu pomocy.

Gość_adwokat diabła
              Zgłoś
              Odpowiedz

kolędzie , sory , ale szlak mnie trafia na taka" osobę" i nie zauważyłem

Gość_adwokat diabła
                Zgłoś
                Odpowiedz

Daje dwie stówy za dane tej pani.

Powód? Prawa dziecka

Gość_adwokat diabła
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

12:45. CHAMIE,NAJPIERW POWINNY BYĆ USTALONE TWOJE DANE. Można się spierać, mieć swoje zdanie ale to, co ty robisz jest zwykłym, karalnym hejtem. Mam nadzieję, że zajmą się tobą stosowne służby. KONIEC EPOKI CHAMSTWA I HEJTU NA TYM FORUM.NIKT W INTERNECIE NIE JEST ANONIMOWY - PRZYPOMINAM.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Rafal Ciba Remonty i wykonczenia
Branża: Budowlane usługi