Z checią podam swoje dane gdybys chciała np zgłaszać do prokuratury.
Podaj, zaoszczędzi to czasu odpowiednim służbom, do których zgłosiłem Twoją sprawę 12:54.
No i cipa wymiękl :)))
Popieram gościu 12:50. Zgłaszam post tego chamidła do ośrodka monitorowania hejtu w internecie. Zrzut ekranu już jest. Zobaczymy, jak będzie się ładnie przedstawiał z imienia i nazwiska.
Czytać ze zrozumieniem potrafisz 12:38 ? Z tego co pisała Felice123, jej matka mieszka spory kawałek od Ostrowca. Jest osobą w pełni sprawną i normalnie funkcjonuje, czego więc oczekujesz, że będzie do niej jeździć, powiedzmy dwieście kilometrów co drugi dzień ? Puknij się w głowę. Co w takim razie powiedzieć o wszystkich tych starszych, schorowanych ludziach z Ostrowca, których dzieci są za granicą i się nimi nie interesują ? Takich jest mnóstwo. Zajmij się swoją rodziną a nie będziesz oceniał czyjeś życie. Urzędy to powinny zająć się takimi hejterami jak Ty, którzy sieją nienawiść i podjudzają w internecie, co może skończyć się tragedią w realnym życiu. Pamiętaj, że w takiej sytuacji będziesz jedną z pierwszych osób, do których zastuka policja.
LUDZIE, KURWA OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!! PRZED PAROMA DNIAMI ODEBRAŁ SOBIE ŻYCIE W KIELCACH ZACNY, WSPANIAŁY CZŁOWIEK - LEKARZ, PROFESOR WOJCIECH ROKITA PRZEZ TAKICH, JAK WY- HEJTERÓW. KURWA CO TEN PIS ZROBIŁ Z LUDŹMI??? DO CZEGO JESZCZE MA DOJŚĆ, ŻEBYŚCIE ZROZUMIELI, ŻE HEJT POTRAFI ZABIĆ???
Do kogo to piszesz? Ze hejt na Felice123 ?
Poczytaj co ona napisała za ponad 5 tys wpisów za rok czasu. Ile bez podpisu, moze wiedziec admin.
Czemu nie zmieni swojego postępowania?
Nie uwazasz , ze ona jest trolem?
Jakoś dziwnie chyba wyczuwam kim jesteś, ale niech zajmą się tobą profesjonaliści. Mam nadzieję, że maż Felice o to zadba.
Postrasz jeszcze trochę, bo jakos mnie nie przekonujesz
To musiało się tak skończyć. "OD PRZYJACIÓŁ MNIE BOŻE STRZEŻ, Z WROGAMI SOBIE PORADZĘ". Kardynał Richelieu.
Oj, zaczyna się.Tylko duze czcionki zostały
A mogłaś być na zawsze moja(:
Zdrada? to tylko chwila
fakt , ze jestes hm luźna
ale twój intelekt mnie kreci
zwłaszcza po litrze we dwoje
Ten rogacz co własnej żony nie umie u pilnować.
Kurwa mać. Jakie masz dowody na to, co piszesz ? Człowieku, jesteś już zgłoszony gdzie trzeba. Podaj nam swoje dane, tak będzie szybciej. Czego się wstydzisz ?
No i dzieciak narobił we własne majty :)
To ni PIS zrobił z ludźmi tylko głupota.
Znałem GO i nie mogę uwierzyć, że już NIGDY nie będę mógł z NIM porozmawiać i zwrócić się o pomoc, jak do przyjaciela. BÓL, ŻAL, ZŁOŚĆ. PIĘŚCI SAME SIĘ ZACISKAJĄ.
*14:49 do wpisu z godz.12:40 na temat Profesora Wojciecha Rokity z Kielc.