Farmazony to piszesz Ty 12:06. W przeciwieństwie do postów Felice, Twoich nie da się po prostu czytać.
Co ty byś robił psychopato gdyby nie było ciemniaka i felice.
Jak to co? Prześladowałby Kasandrę :))))
Przecież psychopata i ona o są z jednej bandy,wcale nie byłbym zdziwiony że to ona pisze.
Gdy kilka lat temu przeprowadziłem się do Ostrowca z dużego miasta i pewna "życzliwa" sąsiadka przedstawiała mi ludzi, którzy akurat przypadkiem przechodzili lub wyszli na balkon w swoich domach, to wyszło, że albo każdy z nich z nich leczy się w Poradni na Sienkiewicza, albo już dawno powinien się tam leczyć. Pamiętam,że zapytałem wtedy, jak rozpoznać w Ostrowcu ludzi normalnych, z wadami zaletami, ale nie psycholi? Nie otrzymałem odpowiedzi.O tym, że "życzliwa" sąsiadka od lat jest pacjentką Poradni na Sienkiewicza dowiedziałem się później, a nawet wielokrotnie przekonałem na własnej skórze.Wyszło na to, że przyszło mi żyć wśród wariatów i co mam zrobić, jak nie umiem z nimi rozmawiać?Zastawiam się co dzień, skąd takie nagromadzenie świrów na jeden metr kwadratowy w Ostrowcu?Są jakieś autorytatywne badania w tym temacie? Chyba czeka mnie pakowanie, bo nie daje się żyć normalnie, a jeśli to jakieś wpływy lokalnego mikroklimatu, to co dalej?Dobrze, że kupiłem nową walizkę na fajnych kółkach.
Psychopatą jesteś Ty 13:40. Od takich najlepiej z daleka. Gość podpisujący się jako adwokat diabła naruszył następujące artykuły : art. 190a kk, art. 212 kk, art. 216 kk, art. 107 kw. Sporo tego, beknie jak za zboże. Może to będzie przykład dla innych.
Oczywiście to samo tyczy się założyciela wątku, choć myślę, że to ta sama osoba. Wyjdzie w praniu.
Paranoiczny dzieciak wziął sobie za punkt honoru, że założy więcej amebowatych wątków o ciemniaku i felice, niż jest odcinków klanu. Dobrze mu idze, jednego dnia potrafi założyć nawet kilka wątków.
CIEMNIA13. jesteś już namierzony i zwalaj na nikogo. No, to ci nie zazdroszczę.
*i nie zwalaj na nikogo.
A może jednak pseudo przyjaciółka spod Opatowa?
Też może być. Obie uzależnione od pisania w necie godzinami tu dyskutowały.
Martw się raczej o sobie a nie o Ciemniaka13 gościu 14:17. Paragrafy masz podane wyżej, sprawa zgłoszona i czeka na swój bieg.
To czekaj na rozwój sytuacji i przygotuj sobie szczoteczkę do zębów i dwa ręczniki. Jeden na górę, drugi na te sprawy od dołu, ciemniaku13.
Nie popieram Felice,jej tok myślenia,nie jast moim,ale jak nie pisze na forum,to jest jakoś pusto i nudno.Proszę was nie ubliżajcie jej,nie czepiajcie się jej męża i dzieci.
Dalej za dwie stówy z chęcią w nagrodę dam za dane Felice123
Chce zgłosic słuzbom jej brak zajęcia przy dzieciach.
To zgłaszaj, paranoiku
Twoja sprawa jest już w toku 16:43. Niebawem poznamy twoje dane. Chcesz honorowo sam je ujawnić ?