Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: Felice123 - dobra madka co w nocy nie spi tylko pisze na forum

Farmazony to piszesz Ty 12:06. W przeciwieństwie do postów Felice, Twoich nie da się po prostu czytać.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Felice123 - dobra madka co w nocy nie spi tylko pisze na forum

Co ty byś robił psychopato gdyby nie było ciemniaka i felice.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jak to co? Prześladowałby Kasandrę :))))

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Przecież psychopata i ona o są z jednej bandy,wcale nie byłbym zdziwiony że to ona pisze.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Gdy kilka lat temu przeprowadziłem się do Ostrowca z dużego miasta i pewna "życzliwa" sąsiadka przedstawiała mi ludzi, którzy akurat przypadkiem przechodzili lub wyszli na balkon w swoich domach, to wyszło, że albo każdy z nich z nich leczy się w Poradni na Sienkiewicza, albo już dawno powinien się tam leczyć. Pamiętam,że zapytałem wtedy, jak rozpoznać w Ostrowcu ludzi normalnych, z wadami zaletami, ale nie psycholi? Nie otrzymałem odpowiedzi.O tym, że "życzliwa" sąsiadka od lat jest pacjentką Poradni na Sienkiewicza dowiedziałem się później, a nawet wielokrotnie przekonałem na własnej skórze.Wyszło na to, że przyszło mi żyć wśród wariatów i co mam zrobić, jak nie umiem z nimi rozmawiać?Zastawiam się co dzień, skąd takie nagromadzenie świrów na jeden metr kwadratowy w Ostrowcu?Są jakieś autorytatywne badania w tym temacie? Chyba czeka mnie pakowanie, bo nie daje się żyć normalnie, a jeśli to jakieś wpływy lokalnego mikroklimatu, to co dalej?Dobrze, że kupiłem nową walizkę na fajnych kółkach.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Psychopatą jesteś Ty 13:40. Od takich najlepiej z daleka. Gość podpisujący się jako adwokat diabła naruszył następujące artykuły : art. 190a kk, art. 212 kk, art. 216 kk, art. 107 kw. Sporo tego, beknie jak za zboże. Może to będzie przykład dla innych.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Oczywiście to samo tyczy się założyciela wątku, choć myślę, że to ta sama osoba. Wyjdzie w praniu.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Paranoiczny dzieciak wziął sobie za punkt honoru, że założy więcej amebowatych wątków o ciemniaku i felice, niż jest odcinków klanu. Dobrze mu idze, jednego dnia potrafi założyć nawet kilka wątków.

Gość_Gosc.
      Zgłoś
      Odpowiedz

CIEMNIA13. jesteś już namierzony i zwalaj na nikogo. No, to ci nie zazdroszczę.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

*i nie zwalaj na nikogo.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A może jednak pseudo przyjaciółka spod Opatowa?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Też może być. Obie uzależnione od pisania w necie godzinami tu dyskutowały.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Martw się raczej o sobie a nie o Ciemniaka13 gościu 14:17. Paragrafy masz podane wyżej, sprawa zgłoszona i czeka na swój bieg.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

To czekaj na rozwój sytuacji i przygotuj sobie szczoteczkę do zębów i dwa ręczniki. Jeden na górę, drugi na te sprawy od dołu, ciemniaku13.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie popieram Felice,jej tok myślenia,nie jast moim,ale jak nie pisze na forum,to jest jakoś pusto i nudno.Proszę was nie ubliżajcie jej,nie czepiajcie się jej męża i dzieci.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dalej za dwie stówy z chęcią w nagrodę dam za dane Felice123

Chce zgłosic słuzbom jej brak zajęcia przy dzieciach.

Gość_adwokat diabła
                Zgłoś
                Odpowiedz

To zgłaszaj, paranoiku

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Twoja sprawa jest już w toku 16:43. Niebawem poznamy twoje dane. Chcesz honorowo sam je ujawnić ?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -