Ciemniak odpowiesz na pytania czy znowu będziesz się wił jak żmija żeby tylko uniknąć odpowiedzi?
on nie może odpowiedzieć bo jest pod jurysdykcją tadeusza albo innego 7yda z pisu i mu zabiorą uposażenie
Felice 21:41 ha ha ha ha w punkt ! I jak tu cię nie lubić.
Za chwile rzygnę. Który to już watek na temat jak nie ciemniaka, to Felki. Oni sami te wątki o sobie zakładają, bo im się wydaje, ze tacy są ważni, mądrzy, lubiani, sympatyczni, niezastąpieni, wyjątkowi. Trzymajcie mnie:)
Sami nie zakładają. Robi to osoba, która ich hejtuje. Człowiek ten został dzisiaj zgłoszony do odpowiedniej instytucji. Niedługo poznamy jego dane.
Ciekawe czy to ten sam, który był autorem wiersza o Felce?Wiersza, gniota wyjątkowego. Tyle jest ciekawych spraw w życiu, a tu nudy niesamowite.
TVN to prywatna tv, nie dostaje ogromnego dofinansowania. Gorzej jest z tymi co uprawiają propagandę, a powinny być niezależne , skoro z moich podatkow idzie na kasa a js sb nie życze
Z moich też i sobie życze takiej telewizji.
A ja sobie nie życzyłem, żeby TVN dostało PUBLICZNE pasmo nadawania. Niech nadają sobie z satelity i wtedy mogą sobie bełkotać co im ślina na język przyniesie. Skoro jednak otrzymali PUBLICZNE pasmo to powinni być BEZSTRONNI i NIEZALEŻNI (od kłamstwa i fałszu, a nie prawdy jak teraz).
A co z TVP i tv trwam? Tam propaganda propagandą pogania.
To ogladaj antypolskie WSI24 i się nakręcaj,w czym masz problem 10:41.
A to samo. Jak TVN przestanie szczuć to pogadamy o TVP i TV TRWAM.
Ciemniak zakupy dostarczą ci dziś?
Ale TVN jest prywatne i dostaje dotacji
Typowe podejście pisiorka: "przestanę kraść jak inni przestaną kraść" . Normalnie moralność Kalego.