Poslugujesz się moim ,,ob"do G zg 8;44.Jestes głupi jak to Cię bawi
Nie płacz. Czekamy na IP które to gość z 8:34 miał namierzyć.
Nie założyłam tego wątku i nie znam osoby, która to zrobiła.
Jego autorowi powiem tylko: pychy trzeba się wystrzegać tak samo, jak pochlebców, którzy pychę mogą u innych wzmóc. Jej wywołania nie zakładam, gdyż każdy w mniejszym, czy większym stopniu jest pyszałkiem, choć nie każdy jeszcze o tym wie, bo ta "kosa nie trafiła jeszcze na kamień", by się o tym przekonać.
Oczywiście pozwalam. ci teraz szczerze na to, byś w swej paranoi wylał z siebie twój tekścik o tym, że tylko winni się tłumaczą, a co więcej - wybaczam ci też te kłamstwa.
Ty mi coś pozwalajaca? To jakiś ewenement.
Ja założyłem w/w wątek.Jest to mój osobisty osad tego co pisze Felice123 a co. piszą jej adwersarze(pychy raczej nie dostrzegam)
Rozwiałeś wszelkie warpliwosci.
Gnojki podpisują się za mnie _dlaczego to robicie miernoty intelektualne?by pośrednio uderzyć w Felice123
Robimy to dupowłazie bo możemy.
Do g zg 9;01 możesz wiele ale kultury to nie zaprezentujesz bo jesteś Popaprancem
Jakbyś miał jaja to byś założył konto i wtedy lizał dupe felice123 do woli pod własnym podpisem.
Alleluja i do przodu felcia....
To fakt, Felice wbija w ziemię swoim ograniczeniem umysłowym, a przy tym wysokim mniemaniem o swojej mądrości. Tego nie da się pogodzić. Felice do garów, tam twoja przyszłość i szansa na karierę;))))
Ograniczenie umysłowe to masz Ty 12:01 i to bardzo znaczne skoro nie potrafisz zauważyć polotu, błyskotliwości i intelektu Felice123.
Felcia będzie na wieczornej mszy