fatalnie zabrzmiały Wiolinki,moim zdaniem się uwsteczniają
Ludzie a kogo to obchodzi.Znów jakis niedowartosciowany frustrat tworzy wątek i cieszy się ze ktos to podchwyci.Żenada.Cieszmy się z tego co mamy.
A jaki był werdykt bo ja nie wiem a chciałabym go w końcu poznać proszę gdyby ktoś wiedział proszę piszcie
Żenujący!!!!
Kto z kim przystaje - ten jedzie.
Jednoosobowe zdominowane jury.
Szkoda na to czasu.
Co roku mniej uczestników - ciekawe dlaczego???
Sami swoi....
układy, układy, układy...
Pierwsza kobieta decyduje o wszystkim, z nią się nie dyskutuje.
Taki musi być werdykt.
Jak się mecenas sztuki zmieni w mieście to będzie inaczej.
A najlepsze jest to, że było cztery bilety do Będzina a przyznano dwa.
Podnoszą poziom w Ostrowcu - tylko jaki? Na pewno nie muzyczny...
Nie dali szansy by wykonawców oceniło profesjonalne JURY.
Kiedy to się wreszcie zmieni??????????????????????????????????????
Wtedy gdy będą się liczyć ludzie i to co sobą reprezentują a nie znajomości.
Jestem mamą jednego z wykonawców ,któryw ubieglym roku został nominowany do Bedzina i byłam tam ze swoim dzieckiem.To prawda ze nic nie zajelismy ale nie wiem czy panstwo wiedzą że organizatorzy w Bedzinie zrezygnowali z podziału na kategorie wiekowe i przyznali nagrody w 2 kategoriach:głosy żeńskie i męskie.Jak więc dziecko mogło konkurowac wokalnie z dorosłym?I zapewniam was że werdykty które tam zapadają też budzą kontrowersje.Ale na koniec zgodze się ze tylko chóry mogą coś dla nas zdobyć,więc Bemolki mają szanse i trzymam kciuki za nie.
Zgadzam się, ale nie wykorzystać dwóch biletów dla swojego widzi mi się to straszne marnotrawstwo !!!
Ludziom trzeba dać szansę a nie gasić zapalony płomień jeśli jest taka możliwość, a możliwość była...
Jak tak dalej będzie to do konkursu nikt nie przystąpi bo po co?
Przy takim jury!
śmiechu warte:)