Kto w Ostrowcu zajmuje się tymi sprawami ? - zaświeciła mi kontrolka w Citroenie i nie wiem co mam zrobić
Ah ci dzisiejsi kierowcy, zapali się kontrolka i nie wiedzą nawet co mają zrobić xD
Jedź do Zębca i z powrotem to wypalisz.
W citroenie jest dpf tzw mokry czy jakoś tak.
Może skoczył ci się plyn który jest dodawane do paliwa żeby wypalała się sądzą.
Gdzieś o tym czytałem
Znam specjalistę od DPF z problemem alkoholowym. Jak ma ssanie to potrafi tak przepchać DPF, że ja pier..le
Samochod to kupuje sie jak najprostszy bez tych dupereli,bo tylko to wszystko sie psuje,i puste potem ma sie kieszenie .A oto chodzi aby sie przemieszczac tylko.W tych nowych samochodach zapali sie kontrolka niezwiazana z jazdą i juz sie niepojedzie,albo 20 km/h w trybie awaryjnym.Żenada
Ja wyjalem katalizator i sprzedałem bo cos sie dzialo wiecznie,wstawilem puche z siatką,zaslepilem egr blacha z allegro... i teraz hula jak ta lala
A kontrolka niech sie świeci,poto jest:)...
Teraz robia bloki silnikow z aluminium w tych nowych wynalazkach ,spróbuj go przegrzać tylko i nazłom
Ludzie - 11 postów i tylko dwie odpowiedzi na temat . Co z wami ? Gość zadał konkretne pytanie ( o fachowca ) a wy wy tu swoje wynurzenia wypisujecie
Bo na tym forum tylko to potrafią. Sami "inteligenci "gotowi do "pomocy ". Czekają aby tylko kogoś zgnoić i pokazać swą debilną " wyższość ".
bo jak się jest kierowcą to wypadałoby mieć jakąś elementarną wiedzę a nie potrafić tylko jechać do przodu
A może jest to młoda kobieta? Albo starszy mężczyzna który nie miał do czynienia z takim silnikiem ? Pomyśl zanim coś nabazgrzesz 14.16 .
Jak się kupuje byle co to potem tak się ma,samochod to ma byc prosty a nie naj elektroniki i 90 % niepotrzebnych rzeczy
Ma sie potem co psuć...a mechaniki zacieraja ręce.Zgasi kontrolke i 150zl