Wracam do Ostrowca....kiedyś tam pracowałem długie lata. Czy firma się bardziej ucywilizowała i są lepsze warunki pracy? Wiem, że Nadieżda popłynęła z sałym klanem z powodów wiadomych...czy zniknął też niejaki Mroczek(pamietam go jeszcze z Prasowni-był pod Słapkiem...masakra!)
Najlepsza firma w mieście, robisz za dziesięciu a zarabiasz za jednego.
Co wy piszecie? Wprawdzie Hutnik stracił nieco blasku, gdy z biura wyparowała ognistowłosa pani ze wschodnim akcentem, ale to jeden z najlepiej płącących pracodawców w mieście. A wiem co piszę, bo jestem tam kierownikiem i szargać dobrego imienia owocu pracy właścicieli nie pozwolę
Jednym się w Hutniku podoba, inni wolą Celsę. Ja robię w Hutniku i jest mi tu dobrze. Takiego dyrektora jaki jest obecnie, to naprawdę jeszcze nigdy nie było...taki yaycarz...
I się wylała wazelina :D
jajcarz i to dobry, na lubiance gowniarze frytki sprzedaja, 26 zl na reke za godz
W Hutniku robię za elektryka i na bazie i na delegacjach i na Cesie na remontach albo na UR na wydziele. Kilka razy byłem za zbrojowni obok Granta. Rence przecz od Hutnika. Gdzie na mieście zarobię osiem koła na renkę. I to bez świąt
16:37. Czegoś się ty znowu kur.a nażarł że takie teksty walisz?
Ta zawrotna kwota to chyba przez dwa miesiące :D
I odroczony termin płatności :)
DO ROBOTY!! nie ma takiego pierdolenia na forum i obgadywania kierownictwa!!