13:53 ja niewiem bo ryzyko jest duze hifa tez mozesz zalapać jak sie dama puszcza a i po łbie możesz niezle oberwać az bedzie facyjata podskakiwać .Takze niebylbym taki pewien ze męzatki lepsze chyba Roksa raczej...
Widocznie wszystko przed tobą:) takze igraj a sie doigrasz
Ciekawe czy taka zona co zdradza, jak wyjdzie na jaw to tez dostaje oklep od starego
Statystyki jasno dowodzą, że co 3 dziecko w Polsce wychowuje mężczyzna nie będący jego biologicznym ojcem i nie mający o tym pojęcia. Takie sobie sekreciki rodzinne, ale jak to mówi stare porzekadło "nie ważne czyj byk, ważne czyje ciele".
Wyobraźnia Cię ponosi dziecko 13:53.
Czyli u ciebie statystyki się nie mylą, bo tak się asekurujesz...... To które z Twoich dzieci ma tatusia w świecie, czy może na mieście?Na miejscu męża dyskretnie zrobiłbym badania DNA. Wystarczy jeden włos, to jaki to problem?
Ja się nie asekuruję bo nie mam takiej potrzeby 21:42. Widocznie obracasz się wśród patologii skoro masz takie doświadczenia i takie pojęcie o życiu. Tylko współczuć. Piszę to jako szczęśliwy mąż i ojciec.
Hahahaha, która to już godzina twojego dyżuru na forum?Jak zwykle na twoją reakcję nie trzeba było długo czekać. Dyżur zaczęłaś(mężu i ojcze) od 8 to już mamy 16 godzinę. To się nazywa zaangażowanie. Niejedną nastolatkę możesz zadziwić:)
Założą się, że to napisał forumowy paranoik.
Suki nigdy nie przestają ujadać? Ale pierdolnięta i jak się urobiła - 200% normy, dwie dniówki na raz buuuuuuuhahaha
Podobnie jak ciebie, wsiowa, upadła gwiazdo jednego sezonu. Od kiedy, spasiony kobietonie jesteś facetem? Chociaż..... może i słusznie piszesz, bo nigdy nie miałaś cech powabnej kobiety, a raczej zawsze byłaś jej karykaturą. Dobrze, że mając 50 lat na karku to zrozumiałaś.
Ciebie kaszalocie, patointeligentko, odrzucie cywilizacyjny.
Nie zawiodłem się, że cycor vel mały pindol impotent z 11:08, musiał się zesr...ac na forum.