Obaj warujecie w wątku, pisząc nie na temat. Zróbcie jeden wątek dla idiotow i w nim piszcie. Niekoniecznie normalni ludzie chcą czytać wynurzenia jakichś niedowartościowanych chłopków.
Wygląda na to, że dyżury na forum to raczej Twoja domena 21:58. Paranoicy tak podobno mają.
Tak mają również bezrobotne, bezmózgie, upadłe gwiazdy jednego sezonu szukające jeleni, których można by oszukać na kasę, bo komornicy ciągle nalegają i straszą pierdlem.
Paranoik urodził się bez mózgu. Dopiero po 3-ech latach sąsiad mu w to puste miejsce wsadził silnik od odkurzacza. Jak widać, działa to jak działa.
Hej, kaszalocie, pozdrów ode mnie twoich opiekunów - komorników.
Dla starszych ludzi rozrywka to : ona - lepienie pierogów,on: siódemka 40% plus sąsiad,impreza garażowa.Rozrywka to jest dla młodych ludzi ,stary jak chce się za bardzo rozerwać to niech połknie odbezpieczony granat.
Jakaś ty babo prosta. Nic tylko lepić pierogi. Jednak dręczy po nocach takie marne życie?
A ciebie co dręczy, że tak już od świtu warujesz na forum? Boisz się czegoś, masz jakieś życiowe problemy? Normalni ludzie o tej porze szykują się do pracy, a ty co, znowu bez prawa do zasiłku?
No właśnie normalni ludzie szykują się do pracy. Ja piłem kawę przed wyjściem i zajrzałem na forum. Normalni ludzie o 1szej w nocy śpią. Ty zapewne o 11 wróciłeś z mops i zajmujesz się tym co lubisz najbardziej, czyli błaznowaniem na forum.
A teraz właśnie jesteś w pracy i taki jesteś zarobiony, że aż musiałeś wejść na forum. Weź się walnij w ten swój zakuty łeb odrzucie społeczny na publicznym wikcie od lat. Znowu nie poznali się na twoim geniuszu i wywalili na pysk?
Weź się dziwko za gotowanie obiadu dla dzieci i za sprzątanie burdelu w domu, bo kontrola z MOPSu w każdej chwili wpadnie do twojej jaskini i będziesz mieć poważne problemy, uprzedzam.
Uhuhu jakieś złe doświadczenia z mops, skoro wiesz jak to wygląda?