Ja nie, ale tobie już kiedyś chcieli zabrać dzieci. Czekasz na powtórkę? Mówisz i masz. Czekaj cierpliwie, a w między czasie zapoznaj się z przepisami, ile ci grozi za brak należytej opieki nad dziećmi.
Paranoik znowu w akcji. Białe myszki też tu widzisz 12:36 ?
Za pomówienia i stalking też jest paragraf 12:36. Sprawdź ile Tobie za to może grozić cwaniaczku.
On wie wszystko. Ja już i kobietą i mężczyzną jestem w jednym. Jakiś chory człowiek zostawiony sam sobie. Biedny. Może go namierzyć i udzielić pomocy? Jest dość agresywny, wyzywa, widzi jakąś Felką i Kasandrę. Jest źle.
Patointeligentki miast i wsi łączcie się. Myślicie obie ameby, że jak piszecie w rodzaju męskim, to już wszystkich robicie w konia i nikt was nie rozpoznaje. Ha ha starego misia nie weźmiecie na sztuczny miód, ale próbujcie. Lata pracy robią swoje i ciężko będziecie mieć.
Większego czuba niz ty 14:39 to ze świecą szukać.
1.21 to powiedz to swoim rodzicom, 40+ to mlode osoby za to ty czujesz sie juz jak babka tylko jeszcze okres masz
50 letnia, oślizgła, spasiona, śmierdząca larwa czyli ty, to młoda osoba?No weź mnie nie rozśmieszaj.
Patolinteligentki miast i wsi łączcie się! Kto by pomyślał, jaka komitywa, a tak dawniej Felka pluła na niejaką Kasandrę i opowiadała o jej rodzinie od kilku pokoleń:)
Gościu, ty na serio masz schizofrenię paranoidalną. O kim ty piszesz?
Felka, nie obarczaj wszystkich swoją diagnozą psychiatryczną.
Ty już nie musisz, bo masz ustalone leki psychiatryczne i przepisują ci na telefon. Szkoda tylko, że nie działają. Może zmień psychiatrę, albo dilera?Tego razem nie da się pogodzić, nie wiedziałaś?