Tam,to jest już stary towar i bardzo przechadzany.
Ale syf na forum robicie, jedno lepsze od drugiego, nawet w tak neutralnym wątku. Zaścianek pełną gębą.
Tak sobie z nudów zapytałam na forum co kobieta 40 + może robić w wolnym czasie w Ostrowcu. Dowiedziałam się, że mogę siedzieć całe dnie na forum i pisać pierdoły. Widzę że towarzystwo jest i na brak odpowiedzi nie będę narzekać. Tylko trochę to mało satysfakcjonująca forma spędzania czasu. Jednak wolę książkę. Dzięki tym, którzy mimo szamba w tym wątku odpowiedzieli normalnie. Już wiem że mało tu poważnych i empatycznych osób. Większość jakaś sfrustrowana i podła.
Ludzie inteligentni nigdy się nie nudzą, a ty, jak szukasz przygód, a może jeszcze czegoś innego???? to napisz w jakimś portalu randkowym. Może tam mają wzięcie ryczące 50 - tki. Poza tym od lat siedzisz na forum całymi dniami, a teraz udajesz dziewicę forumową. Stara, daj sobie siana z tym ściemnianiem.
Czyli, że tobie forum do szczęścia wystarcza i się nie nudzisz, a forma rozrywki to dla ciebie forum randkowe, ewentualnie gołe baby w necie. Cóż, tylko pozazdrościć ambicji. Tylko nie rozumiem po co kobiecie w wątku jątrzysz od trzech dni? Może Ona ma inne wyobrażenie o spędzaniu czasu? Spróbuj uszanowac zdanie innych.
Ja wpadam na to forum raz, dwa razy dziennie, albo wcale i uwierz mi, możesz mi zazdrościć ogromu zajęć. Najczęściej wpadam, aby się pośmiać z takich jak ty i odreagować, bo tak lubię. Nie rozumiem twoich oskarżeń. Mam ponosić odpowiedzialność za wszystkich wypowiadających się na tym forum? Masz jakąś manię prześladowczą? Próbowałaś o tym powiedzieć jakiemuś psychiatrze? Dziwi mnie twoja nuda. Kobiety w twoim wieku mają wieloletnich, sprawdzonych przyjaciół i znajomych, ale widocznie nie zasłużyłaś. Tak mi przykro.
Raz, dwa razy to ty opuszczasz forum na siku.... Hahaha głupia baba z ciebie.
Ty, gościu gdyby tak policzyć twoje posty choćby w tym durnym wątku to jest ich z 70%. Tylko pozazdrościć bogatego życia towarzyskiego. Na wszystkie inne posty odpowiadasz średnio po 5-10 minutach. Ty jesteś jednym atakującym w tym i innych wątkach. Jestem ciekaw ile osób masz przeciwko i jak dajesz radę na każdy z postów w tym i innych odpowiedzieć po chwili. No i noce poświęcasz. Wtedy jesteś sam na forum i czekasz w napięciu aż ktoś Ci odpisze....
21:54. Hahahahahahahahaha. Szczególnie, amebo czekam na twoje odpisy. Kończę, bo nie jesteś godna, abym poświęcał ci czas. Nie ten poziom. Żegnam bez żalu hahahahaha
Dzieciak, ty to jesteś na forum 24 h, więc komu te kity. Przestań prześladować ludzi, psycholu.
Koleżka z paranoika przeistoczył się w klasycznego psychopatę. Zamknąć toto.
Właściwe obie debilki pasujecie do siebie. Jedna patomatka z niebieską linią policyjną, a druga wkrótce będzie ukarana za zaniedbywanie obowiązków rodzicielskich. Dobrana z was para i obie z cepami w dowodach, czyli wsiury. Poszły won krowy - tak pozwolę sobie zakończyć, bo nie zamierzam dalej zniżać się do poziomu waszej obory. Możecie jeszcze na koniec cmoknąć mnie - każda po razie:):) Będę miał na was oko.....
*22:54. Sorry, Kasandra miała niebieską kartę policyjną za znęcanie się nad dziećmi, a nie niebieską linię
Dzidzi, próbujesz być kimś ważnym na forum, bo w realu jesteś ZEREM. To proste. Niestety już na zawsze nim pozostaniesz i będziesz tutaj tropił i srał, bo to całe twoje śmierdzące psie życie. Stalker - psi inwalida, hehehe.
Nie zazdroszczę ci, bo po tych słowach będziesz jednak musiała spojrzeć mi w oczy na żywo. Już się cieszę i przypomnę ci się.