o czym kto nie napisze to zawsze sprowadza się do polityki, a nie można po prostu zapytać się o np. mechanika itp
Nie zapominaj o 7 wątkach o ciemniaku, które sam o sobie założył i sam do siebie w nich pisze:)))))
Chciałabym zauważyć, że to forum tworzą ludzie.. Aż strach pomyśleć jakie osoby mijają nas na ulicy. Wszędzie tylko nagadywanie, wulgaryzmy, ocenianie innych w sposób negatywny... To jest straszne po prostu. Zapewne zaraz padnę pytanie, że skoro mam taką opinie, co ja tu robię.? Jestem tu dlatego, ponieważ był jeden wątek, który mnie nie dotyczył, ale kogoś mi bliskiego. I jestem bardzo rozczarowana postawą forumowiczów. Każdy ma wiele do powiedzenie. Ale pamiętajcie, kij ma zawsze dwa końce... Jeden wyleje wiadro pomyj tu, a inny zachowa klasę.
Pozdrawiam cię Felice.Dobrze, że starym zwyczajem piszesz te swoje kropki, bo bym cię nie poznał, gdyż piszesz jako gość:). Dobrze zrobiłaś w innym wątku, że potwierdziłaś prawdę czyli to, że ciemniak12 i ciemniak 13, to ta sama osoba. Pamiętaj, że nie należy nikomu ufać bezgranicznie i nadstawiać za kogokolwiek głowę, a tym bardziej za oszustów i cwaniaków. Dużo zdrowia, Felice.
nie no tylko jakiś ciemniak i felicja, to już naprawdę kpina do widzenia
Spierdalaj parówo z 13:49 i nie zasmiecaj forum swoją zafajdana osobą.
Nie wciągaj perfidny oszuście naiwnej kobiety do swojego bagna i przestań menelu wyzywać publicznie. Twój czas się skończył.
co się tutaj porobiło SZOK na tym forum. te wybory to coś okropnego. człowiek człowiekowi wilkiem
Czy administracja forum nie jest w stanie walczyć z ordynarnym chamstwem? Czemu daje przyzwolenie na ubliżanie, pomawianie, używanie ordynarnych wyrazów?
Przykro mi, ale nie jestem Felice, aczkolwiek zainteresuje się blizej ta Forumowiczka. Widzę, że wzbudza dużo emocji... :) kropki... Hmmm... To niedokończone myśli, niedokończone zdania. Każdy może interpretować, jak uważa. Odnoszę wrażenie, że to forum na chwilę obecną nie posiada administratora.
Pamiętacie jakie było larum, jak założyciel forum i jednocześnie administrator Wojtek K. blokował nieobyczajne wypowiedzi? Tez było źle, wszystkim nie dogodzisz niestety.