Naprawdę...uff...ulżyło mi, bo już myślałam, że jakieś "ciepłe kluchy".:))
Anegdota, bo wiem, że lubicie....
W liceum, taki jeden z klasy - z serii "ciepłych kluchów", przez jakieś 3 lata wodził za mną cielęcym spojrzeniem robiąc w moim kierunku maślane oczy. Tak mnie to irytowało, że ze złości postanowiłam w ostatniej niemal chwili zrezygnować z wyboru resocjalizacji jako kierunku studiów. Dlaczego? Bo ten, gdy się dowiedział, że planuję studiować na ww. kierunku w W-wie, też postanowił tam zdawać, by dalej być obok mnie. No...zdziwił się. Zmyliłam go i hop...gdzie indziej złożyłam papiery w tajemnicy przed nim. I pomyśeć, że moi antypatycy zawdzięczają temu gościowi tak wiele, bo gdyby nie on, mnie by tu nie było na tym forum. :))
Po paru latach studiów spotkałam tego gościa przypadkiem na ulicy. Ale się od niego nasłuchałam jakie to on ma powodzenie ...i to u blondynek, które wokół niego ponoć wianuszek.tworzyły. Może i tak...nie wiem. Niemniej jednak, w jego zamyśle (po zwężonych oczach i sztucznie wymuszonym uśmiechu poznałam), że miało to mieć raczej ten wydźwięk: "Widzisz dziewczę, ile straciłaś". Mnie oczywiście nawet na myśl nie przyszedł cień żalu. Kto więc wie...kto tu ew. (jeśli w ogóle) jest większym cynikiem.:))
Ciemniaka pozdrawiam, a gościowi od "rozhuśtanych jajek" proponuję fikoland.:))
Korekta: zamiast "cynikiem" ma być "kanalią" ...w ramach solidarności z Ciemniakiem, na którego mam - według tamtego posta, na który odpowiadam- uwazać. Kto jednak nie wygumkuje, niech przyjmnie tego cynika awansem...pewnie mu ulży przy okazji.
No..to tyle. Dalej odpoczywam tu od was...jak historia ostatnich dni pokazuje...ale...tylko za dnia.:))
No i wszystko jasne. Ty bez forum żyć nie możesz.
Felice, często korzystasz z tej formy bez logowania, a jak zostajesz rozpoznana, to kłamiesz w żywe oczy, że to nie ty. Tak się zachowują prawe i prawdomówne katoliczki? Oprócz tego ty wolisz pisać jako Felice, bo wydaje ci się, że piszesz mądrze i zależy ci na poklasku. Stara, wszystko, co tworzysz na tym forum jest chore, ale jeśli pomaga ci to w terapii, to jakoś to zniesiemy z przymrużeniem oka. Dużo zdrowia.
Kupiono to forum dla propagandy i taką rolę głównie spełnia.
A wszystkie Watki psuje ciemniak!
Moze on jest jedna noga na tamtym swiecie
I dlatego tak w dupe daje!