Skad w ludziach tyle nienawiści! Tylko Polacy są tak wredni i nie tolerancyjni! Każdy chce ŻYĆ!!!
00:10 każdy chce żyć ,ale jak przyjeżdża do kogoś to ma się dostosować.Co jakby przyszedl ktoś w goście do Ciebie i Ci demolował dom?
Mamy czysto porzadek,ale to może sie zmienić.Tak jak jest na zachodzie.Dziwie się że jeszcze tacy ludzie jak Ty nic nierozumieją.
23.18 jak to ilu?, jedz do starachowic, co drugi po rusku gada
Słusznie 23:56 wymiar sprawiedliwości bondyterka likwiduje i to jest dobry kierunek jak mówi doktryna Neumana:
- Pamiętaj: jedna zasada jest dla mnie święta, k***a (…). Jak będziesz w Platformie, będę cię bronił, k***a, jak niepodległości. Jak wyjdziesz z Platformy, to masz problem - mówił jeszcze kilka lat temu członek PO Sławomir Neumann. Jak się wielokrotnie okazywało, stworzona przez niego "doktryna Neumanna" jest wciąż bliska także wielu innym politykom Platformy Obywatelskiej, w tym jej liderowi Donaldowi Tuskowi, którzy po każdej kolejnej aferze stają murem za oskarżanymi kolegami.
Nisztor to ten od załatwiania pracy dla rodzinki u Obajtka? To raczej nie będzie obiektywne. Jak to u Nisztora, albo to co mówi ,, mokry proch" Gmyz.
No jasne, jedyna obiektywna prawda jest ta naczelnego wyborczej, dla którego Jaruzelski był autorytetem i go kochał. Ewentualnie pewna stacja tv, która swoich odmóżdżonych odbiorców karmiła baśnią o żelaznym Ibrahimie, który przez tydzień pływał w lodowatej wodzie bez jedzenia, picia, a na ląd wychodził tylko nocą żeby naładować telefon własną energią elektryczną.
My naprawdę mamy WOLNE sądy. Włodzimierz Cimoszewicz, prominentny działacz PZPR, startujący z list wyborczych PO, został uniewinniony za potrącenie kobiety na pasach i ucieczkę miejsca zdarzenia. Uśmiechamy się...z politowaniem.
Wielki szacun dla pana Tuska! Chylę głowę! Niech robi porządek ze złodziejami! Ja mu kibicuję!
08.38.Ty akurat odczep się od Michnika.Twój guru nie zrobił nawet tysięcznej części, dla obalenia komuny, co m.in.Michnik.Zanim zaczniesz mnie obrażać, to ci powiem ,że niekoniecznie jest mi po drodze z jego obecnymi poglądami.
Do 15:21; może i zrobił, ale kiedy komuniści podsuneli mu kiełbasę okragłostołową, łyknał gładko jak Frasyniuk, Wałęsa i paru innych. I w tym jest ten cały problem etyki i ideowości.
Wielki szacunek dla Solidarności'80, która NIE SPRZEDAŁA SIĘ KOMUNIOSTOM!
Ale perły są rzadkością.
Znacie takie powiedzenie,że k…a k….e łba nie urwie?
15:21, po pierwsze, ja w przeciwieństwie do ciebie nie potrzebuje i nie mam swojego guru.
Po drugie, zamierzasz dyskutować z faktem, że dla tego jegomościa, Jaruzelski był jego idolem, wielkim patriotą i go za to kochał i podziwiał?
Po trzecie, jak wyglądało to obalenie komuny, bardzo obrazowo wytłumaczył na wizji Czarzasty Frasyniukowi, zapewne słyszałeś.
15:21 kto obalal komunę on czy wałęsa? papież Polak to byl autorytet i z nim sie liczyli a nie z jakimis przyglupami....