Hahaha! Papież co pod swoje skrzydła pedofilów wziął! Ale mi autorytet!
Tusk to wielki człowiek i wielki autorytet!
On powinien zostać prezydentem Polski!
Będziemy na niego głosować !
Oczywiscie;ze tak! Tusk to wielki polityk! Nikomu tak nie ufam jak jemu!
Dobry dowcip 22:15. Bardzo dobry :)))
6.08
......., po przeczytaniu tego linku, tylko jedyne wyjście, jak w tytule.
Poddańczość naszej władzy wobec Niemca jest niesamowita.
Szkoda tego Forum, tyle prawdziwych i ciekawych spraw. Proszę zostawcie ten komunikator. Dzięki temu, będziemy na bieżąco informowani. Dziękuję.
Parafrazując " wybitnego" lewaka po to byly te wybory zeby nie bylo takich nieujarzmionych i niekontrolowanych mediów. Co pewien czas zakładany jest taki wątek. Fakt, dwa razy już było sprzedawane że względu na ciągle nękanie administratora o IP uczestników i dziś też to ma miejsce. Ale życie nie znosi próżni. Jeśli oczywiście jest to prawda.
Oglądajcie Tv republika i TVwPolsce. Obie telewizje uzyskały koncesję na nadawanie w cale Polsce. Współpracuje z największymi partnerami w USA.
Nie obrażajcie się nawzajem bo nikt nie jest idealny! Żadna partia nic dobrego dla normalnych zwykłych ludzi nie robi nic dobrego!
Oni myślą tylko o sobie!
Czy to PiS czy KO czy PO to wszyscy właściwie z jednej paczki,tylko inaczej się obrażają ja!
Pis czy KO czy PO to jedno zło!
Raz jedni sue dorobią na państwowym,potem drudzy i tak w kółko! A ty człowieku klep bidę i głosuj na nich!
Ja tam ufam Donaldowi i koniec!
On jest tak bogaty,że nie musi zajmować się polityką ale nie może patrzyć na tych zlodzieji co kraj nasz szabrują!
20:57 jak szybko ludzie zapominają wprowadzonych przez PIS czyli 500+, 13 i 14 emeryturę, wyprawkę szkolna, podwyższenie kwoty wolnej od podatku, podwyższenie najniższej krajowej i stawki godzinowej wyzsza waloryzacja emerytur i wiele innych.
Dziś za Tuska znow pomiędzy nima.