WCZORAJ WYSŁAŁEM I ZGŁOSIŁEM DO KANCELARII PREMIERA PONAD 50 SCREENÓW OBRAŻAJĄCYCH OBECNY RZĄD I PREMIERA NA TYM FORUM. NIEBAWEM ZABIORĄ WAM SIE ZA TE ANTYPOLSKIE BANDEROWE DUPSKA, CZEKAĆ NA WEZWANIA!!!
Na jaki adres wysłałeś, ten berliński czy moskiewski?
Zlikwidują, takie ich prawo. Zostanie TV Republika. To samo, tylko dla wszystkich. Żegnam się z Wami (na wszelki wypadek). Szkoda, że Was nie będzie.
Marzy Ci się cenzura 09:15 ? Polacy nigdy się na to nie zgodzą. Póki co mamy wolność słowa i myśli(jeszcze). NIE BAĆ TUSKA!
Czytałem dzisiaj około 3.5 h FO, jak leci i całe wątki. Nie ma czym się cieszyć, same les'dupereles. Bez polotu, nudne, strasznie to miałkie. Nie widzę powodu aby o to walczyć. Straty nie będzie. Żegnam z żalem.
19:49
Właśnie o to chodzi tym, którym to Forum jest solą w oku - żeby ludzie odchodzili i Forum umarło śmiercią naturalną. A wtedy będzie już tylko jeden przekaz, ten betonowy. Jeżeli zależy Ci na przekazie nie tylko z tej jednej strony, zamieszczaj dobre posty i współtwórz równowagę w informowaniu opinii społecznej.
21.57
Rozsądny głos, zobaczymy w rzeczywistości. Czy potrafimy?
Na razie to co widać.
Przychodzi młody lewacki element na forum i do najstarszych użytkowników mówi " nie podoba się to opuść forum" Ale fajnie...
Należy ci się medal z ziemniaka, stary prawilny zasłużony.
Nie nie powinni zamykać tak aktywnego forum tylko polokować IP komputerów,telefonów czy tabletów z których szły niezgodne z regulaminem komentarze.
Od blokowania takich komentarzy są właściciele. Jeśli coś jest przeciw PiS to blokują. Na Koalicję pozwalają wylewać szlam. Tak, to hejterskie forum powinno być już dawno zamknięte.
Dokładnie gościu 18:44; ten tuskniety chciałby jeden słuszny przekaz.