08:46. Nie dziw się, tak kazali pisać w przekazach dnia i w "Niezależnej". Oni, jak nie dziadek z Wehrmachtu, to ośmiorniczki(po 24 zł za kilogram w Biedronce), afera vatowska(za którą dotąd nikt nie był ukarany ale przecież pisać można do upadłego)albo "piniędzy nima i nie będzie". Od lat, kuźwa, od lat pisze ta ameba to samo, a potem wypiera się, że to nie ona i tak w ogóle, to ona teraz jest już ON. Co się dziwić - tanio płatny elektorat, nie wymagajmy zbyt wiele.
Cycor vel mały pindol impotencie, partia ci chociaż płaci za dyżury tutaj, czy robisz to ku chwale partii?
Felka, widziałaś mojego "pindola"? Czyli jednak jestem jednym z wielu, a miałem nadzieję, że jestem przez Ciebie wyróżniony. To ilu pindoli w Ostrowcu jeszcze nie widziałaś i nie miałaś kontaktu, robiłaś statystykę?
Cycor vel mały pindol impotencie, ofiaro przemysłu gumowego, mam na imię Dariusz, a ty dziurawy kondomie? Odpowiedz w końcu paranoiku, ile masz potomstwa.
Cwelino zapyziała, do twojej informacji, nie ważne twoje imię - mam dwoje dzieci i mądrą żonę, która jest wspaniałą matką, żoną i gospodynią dbającą o dom i rodzinę, w przeciwieństwie do Twojej larwy z dwoma lewymi rękami, która waruje na forum dzień i noc ujadając jak suka rasy ratlerek.
10:38, cycor vel mały pindol impotencie, jedyne co ty masz paranoiku, to gauno w tym swoim obłąkanym łbie. Jak przecwelona ruro jesteś taka odważna, to możemy nawet dzisiaj się spotkać. Masz ochotę przecwelona ruro powtórzyć mi to w twarz?
To oczywiście do tej rury z 10:39 a nie 38. O której palo chcesz być na slonku, tylko powiedz wszarzu, jak będziesz ubrany.
Piesku stróżujący, nie jestem osobą publiczną, czego twój rozum nie pojmuje i nawet gdyby stodoła do Ciebie przemówiła, i tak nie zrozumiesz.
Nie byłbym taki pewien, czy nie jesteś osobą publiczną, jakby się tak bliżej przyjrzeć.....
Panu Sikorskiemu to wy możecie buty czyścić napisał Gość z 08:43, zgoda ale obsikane spodnie to niech mu już ta p.Applebaum pierze.
Widziałem wiele razy włosy Sikorskiego i ogólnie wygląd nie pierwszej świeżości. Chłop jest chory na punkcie swojego Ego. Totalny odlot.
Przypomnieć Ci balangę w siedzibie partii, która bez skrupułów wykopała cię biegusiem wykorzystując pierwszą z okazji, aby się Ciebie pozbyć i co robiłeś po tej balandze?
Człowieku! Masz jakieś urojenia. To może źle się skończyć. Lekarz czeka.