Która fryzjerka obetnie włosy po mistrzowsku żeby same się układały?!
Reklama właścicieli salonów fryzjerskich na raz, dwa, trzy ..... :)
Chyba...Jedną można trochę pochwalić, ma jakiekolwiek pojęcie o strukturze włosa, pielegnacji i świetnie modeluje, cięcie też wyszło dobrze, ale nie mogę powiedzieć, że idealnie. Od kilku lat tu mieszkam i teraz w czerwcu trafiłam na fryzjera z pojęciem... Każdy szuka swojego. Każdy szuka swojego.
Ada, trudno jest cokolwiek doradzić, bo sama długo szukałam dobrego zakładu, gdzie nie pytają jak Pani obciąć, tylko doradzają w jakiej fryzurze przy moim typie urody, kształcie twarzy, kondycji włosów byłoby mi dobrze. Nie ma takiej fryzjerki/fryzjera. Ostatecznie zostałam przy jednej, chociaż po każdej koloryzacji, obcięciu czy uczesaniu przez kilka dni walczę z nerwami, stresem, niezadowoleniem, że nie tak miało być.
Dawno temu (że trzydzieści parę lat temu) była na Ogrodach fryzjerka, która obcięła mi włosy po mistrzowsku. Roztrzepalam po myciu i były gotowe. Wydaje mi się, że miała na imię Marzena. To było na górze, gdzie teraz jest przychodnia obok szkoły nr5.
Tez szukam dobrej fryzjerki,która by wiedziała co robić ,a nie pytać się co robimy!
Temat na forum się powtarza już był nie raz i były propozycje którzy nie narzekają.21:40 to po co tam chodzisz a teraz narzekasz.01:34 dobrze że pyta w twoich myślach nie czyta czego oczekujesz a możliwości jest kilka i głupio piszesz
Najlepsza Agata! Uczyła się w Warszawie u najlepszego fryzjera! Petarda ścięcia!
A czy można namiary na tą fryzjerkę?