Który gabinet kosmetyczny polecacie dla kobiet po 50 borykające się z problemem zwiotczenia skóry ?
Biedna kobieta boryka się ze zwiotczeniem skóry. To normalny proces starzenia. Uśmiech, dobry krem, sport rekreacyjnie, gustowny ubiór i akceptacja siebie, taką jaką się jest, dobrze robią.
akceptuję siebie , chcę być zadbaną kobieta po 50 ot co
Moja Mama była u doktorów w Cudmedzie klinika medycyny estetycznej . Warto
Gdzie byś nie poszła , nie daj sobie wstrzykiwać jakichś substancji, bo ryzykujesz, że będziesz mieć twarz napuchniętą jak niektóre znane panie. Może i na ich napompowanych licach nie ma zmarszczek, ale efekt maski z wystającą górną częścią policzków jest szkaradny i o wiele gorszy niż najgłębsze zmarszczki.
Otoz to 23:26. Ale kto głupiemu zabroni, zwłaszcza bogatemu.
Mama wygląda bardzo dobrze. Jest zrobiona świetnie. Nikt poczwarki z niej nie zrobił. Polecam.
Zamiast zabiegów inwazyjnych masaż kobido, kobiety spróbujcie, najpierw poczytajcie o co z tym chodzi i później warto zdecydować się, osobiście ja pani 50+polecam
Teraz to tylko medycyna estetyczna botoksy sztuczne rzęsy usta .Ciekawy jestem jak by tego nie było jak by panie w różnym wieku wyglądały beż przerubek .Moja pani to to ma za dużo pieniędzy i też się robi na młodsza chociaż ma 50+,ostatnio wlosy doczepiła co to dalej bedzie to nie wiem .
I nie masz żadnego wpływu na to co Ona ze sobą robi? Rzęsy naturalne odpadną, włosy fajnie mieć naturalne. Najpiękniejsze są jednak te, które dbają o siebie ale są naturalne. Wystarczy uśmiech i pewność siebie. Choć fakt, że wiele kobiet w ogóle nie dba o siebie, ma nadwagę, są źle ubrane.
Żeby się zrobić tak jak piszecie trzeba mieć kasę na to .
A żeby się godnie zestarzeć wystarczy poczekać. Same zalety i żadnych głupich komentarzy w stylu "patrz, ona ma wargi do wyciągania gwoździ z desek"
Lepiej się normalnie starzeć, dbać o siebie od młodych lat. Wiadomo, że geny są tu najistotniejsze, ale można sobie pomóc. A inwestycje w zabiegi chirurgiczne, pompowanie ust, sztuczne rzęsy, poliki są kiczowate, szczególnie u dojrzałych kobiet. Ale to moja subiektywna ocena. Każdy ma prawo robić co chce ze swoją twarzą, ciałem i kasą.
Czy dbanie o siebie musi kojarzyć się z ostrzykiwaniem botoksami i sztucznymi rzesam>? Zupełnie nie o to mi chodziło, dziękuję za polecenie masażu kobido.
POLSKA SPRZEDANA, KARTY ZOSTAŁY ROZDANE.
USTAWA WYWŁASZCZENIOWA POLAKÓW Z ICH POSIADLOŚCI I ZIEM PRZESZŁA.