Byłam i powiem że Galeria Ostrowiec w porównaniu z tą całą Łysicą to miód malina i orzeszki.. Niee polecam strata czasu
Strata czasu zależy dla kogo mi zajęło godzinke zrobiłam zakupy w lidlu i zachaczylam naturę i kik. Zależy czy się idzie na zakupy czy na spacer hehe
@ Iga, Ty może zahacz o słownik ortograficzny
Jasio ktos ma w d twoja ortografię wiadomo o co chodzi a kartkówi rób uczniom w klasie,w niektórych urzadzeniach nawet niema polskich znaków inaczej niedziałaja więc niepier
12:36. Dziewico z godz. 12:36, nie ma w tej galerii księgarni, bo byś ZAHACZYŁA o słownik języka polskiego. To może być bolesne zderzenie, sądząc po wpisie i Twoich umiejętnościach z podstawówki.
Nowa galeria jest spoko, wszystko co trzeba. Konkurencje piecze pewna czesc ciala bo zyski spadna.
Chyba schody ruchome bo tak to 3-4 sklepy i komórkowce kaplica .
Nic tam nie ma. Muszą rozbudować o tą drugą część z planetarium i kinem no i jakimiś sklepami sieciowymi z odzieżą bo inaczej zostanie tam sam Lidl. Do galerii Ostrowiec nie ma nawet co porównywać. 60 sklepów tam a w lysicy 3. Żadna to konkurencja dla galerii Ostrowiec zwłaszcza że tam zaraz dojdzie tatuum, w.kruk, sizeer i drugie mango (telezakupy)
W.kruk ceny mega są kupiłem żonie naszyjnik tam u jubilera za połowę ceny ten sam co jest w kruku a metke i tak do kosza wyrzuci
W.kruk ceny mega są kupiłem żonie naszyjnik tam u jubilera za połowę ceny ten sam co jest w kruku a metke i tak do kosza wyrzuci
"Dziękuję" osobie, która wydała zgodę na tą inwestycję - za dodatkowe zakorkowanie tej części miasta, bez wybudowania dodatkowych dróg dojazdowych należy się pomnik z odpowiednią tablicą - ku przestrodze ludzkiej bezmyślności.
Nie będę chodził na piechotę (15.00). I nie chodzę po galeriach. Ale jeździć tamtędy muszę często.
Do Kierowiec nie przesadzaj ,mieszkam blisko tej galerii i wcale aż takich korków nie było.Przezywasz jakby to Marszałkowska była.
Cieszę się, że nie są uciążliwe te korki dla Ciebie. Ja swój czas szanuję i nie chcę go tracić w korkach stworzonych przez nieudaczne podejmowanie decyzji byłych władz miasta.