Kierowiec ja tez szanuje swoj czas ale nie ja jeden jeżdżę samochodem .Jest ich coraz więcej i tyle.W pierwszym dniu otwarcia galerii było więcej samochodów teraz jest ok.Naprawde przesadzasz.
A jak patrzcie na to żeby otworzyć kwiaciarnie w lysicy
Wszystko co trzeba? No w sumie niektórym wystarczy Lidl, piekarnia i mięso. Nie ośmieszaj się, to nie ma prawa nazywać się galerią.
Jakie dokładnie sklepy, wyspy tam są?
A ja mam takie pytanie - czy ktoś widział w obsłudze któregokolwiek sklepu czy wyspy tam jakąs naprawdę ŁADNĄ dziewczynę? Byłem dzisiaj i zwróciło to moją uwagę.
Jest tam pani co robi paznokcie znacie może ja? Polecacie?
Bylam dzisiaj i bylo mnostwo ludzi, zwlaszcza w Kiku. Do tego super fajna, nowoczesna silka. Jak otworza jakas kawiarenke, bedzie super :)
Be le co Lidl i sklep jak Pepko no i oczywiście pierwsze schody ruchome. Nie polecam
18:20-ja słyszałam ze wycofali się z pomysłem zrobienia tu planetarium czy kina 5D (które tez miało być)-przeciez te "atrakcje" sa juz w bałtowie!
Super fajna nowoczesna siłownia ? A co tam takiego nowego bo ja byłem na otwarciu i sprzęt używany zabrany z jakiejś siłowni co się zamknęła. I co lepsze malo sprzętu jak na taka mega siłownię co miała być. Chyba ludzie nie by liście w innych miastach na tego typu siłowniach , ta ostrowiecka to bunkier w porównaniu do innych miast. A propo nowej galeri , jak matka z dzieckiem małym ma tam robić zakupy ? Musi robić trzymając dziecko na rekach! Bo wózkiem nie wiedzie się bo nie wolno na schody ruchome a windy nie ma. Gratulacje dla tego kto to projektował. Moim zdaniem jak juz dal schody ruchome bo wow to mógł windę dorzucic. Hmmm zastanawia mnie jak osoby niepełnosprawne np. na wózku maja tam zrobić zakupu??? Porażka!!!!!!
Słuszna uwaga gościu 10:46 windy BRAK dla niepełnosprawnych i matek z dziećmi w wózku.
Znawcy galerii się znaleźli... Skąd taka wiedza pewnie od innych,tylko ci inni zapomnieli dodać,że jest winda i wyszedłeś słabo....
Jest winda sa schody jest galeria a w niej trzy sklepy...
Miejscowka porażka. Obok pogotowie jeszcze trudniej ma wyjeżdżać niż kiedyś. Sklepy porażka. Jak dla mnie pomysł nie wypalil. Co to za galeria-galerie w Ostrowcu jak np galeria Ostrowiec żeby przejść po sklepach trza latać po dworze żeby przejść do np pepco jysk. Galeria lysica żeby zjeść maka trzeba wyjść z galerii iść dworem. I jak tu zostawić kurtkę w samochodzie? A już niewspomne o braku kina w tych galeriach. Powinni zrobić jedna porządna galerie i w niej wszystko a nie dziesiątki małych. A co do lysicy ruchome schody są ale nie widziałem czy jest jakaś winda schody żeby wejść z wózkiem dla dziecka albo osoba niepełnosprawna?-Jeśli jest to ok.