Chce otworzyć kwiaciarnie ma ktoś pomysł na dobrą miejscówkę?
Byłam dziś beznadzieja inaczej nie umiem określić tego miejsca supermarket Lidl jest okej a reszta toż to nie do wiary że tak to wygląda .Kto to postawiła nie miał co z pieniędzmi zrobić .
Żądam to pytanie jeszcze raz nie wasze pieniądze więc co was to obchodzi
No i dobrze jak masz wolny czas to lepiej z rodzina go spędż.
Rzeczywiscie tam nic niema ciekawego,2 sklepy na krzyż i jeszcze w dodatku z byle czym byłem po kilku dniach od odtwarcie i naprawdę zdumiony jestem że tam tak mało,a ruchome schody to w latach 70 tych chyba juz były w O-cu to zadna atrakcja.Duzo lepsza Galeria Ostrowiec przynajmiej jakies sensowne sklepy są kilka ale są
A ten sklep z butami? Przemilczę....
9:12 Bredzisz!!!! Może jeszcze że dwie biedronki niech postawią?
Przeczytałem wszystkie posty i doszedłem do wniosku, że Polacy to specyficzna nacja smutasów i malkontentów. Byłem w nowej galerii, ale w przeciwieństwie do wielu innych obejrzałem ją dokładnie i mnie się podoba. Na tak małej powierzchni cóż można wymyślić wielkopowierzchniowe sklepy?
Niektóre powierzchnie nie są jeszcze zagospodarowane, ale gdy otworzą tam fajną kawiarnię /jest napisane że od marca/ to będzie miłe miejsce spotkań Ostrowczan. Poczekajmy trochę niech wszystko będzie czynne, to wtedy będziemy się wypowiadać.
Pozdrawiam wszystkich i życzę Szczęśliwego Nowego Roku.
do kawiarni muszą byc fajne sklepy żeby po chodzeniu usiąść na kawę
Ludzie oceniają po tym co już jest a nie co "może kiedyś będzie", to chyba normalne. Dookoła same nieużytki, można było zrobić coś większego. Żeby 3 sklepy postawić, nie trzeb było całej galerii, która zajmuje mnóstwo przestrzeni, dezorganizuje ruch. No ale młodzież będzie miała co wreszcie robić - po zjedzeniu hamburgera w macu będą mogli pojeździć sobie ruchomymi schodami... Może jak ta siłownia upadnie zrobią tam np. kręgielnię, wtedy będzie jakiś sens.