Ile kosztuje garaż (sprzedaż),a ile wynajęcie garażu?(murowany, światło,kanał.
garaży brakuje masowo. rozchodzą się momentalnie jak coś jest do wynajęcia
40 000 za garaż?
Głupota jak nic.Ale jak ktoś .... to niech tyle płaci.
Jak zawołam 50 000 i mi zapłaci to super że znalazłem jelenia.
Za 30 tys kupię jakiś od razu, bez zastanawiania sie. Za 35 musialbym sie zastanowic. W sumie garaż to obecnie najlepsza inwestycja inochrona przed inflacja. Problem tylko, ze nikt nie sprzedaje, a jak sprzedaje tobod razu znajduje kupca.
Zamiast pytać, weźcie sprawy w swoje ręce. Znaleźć wolny teren, zebrać grupę i budować. Np. pod płytą rynku, wjazd/wyjazd z ul. Górzystej. (Taki garaż jest już w Polsce). Może piętrowy. O-c ma skarpy, może na skarpie przy targowisku, kaskadowo inwencji a nie czekać. Samo nie przyjdzie.
Ja moge ewentualnie kupić, ale az tak bardzo nie jest mi potrzebny. Mam dwa, a trzeci moge kupić bardziej jako inwestycja czy magazyn na duperele. Nie mam zamiaru sie bawić w jakieś ugadywanie z ludźmi czy tracic czas na to. Kupie gotowy, bez spiny. Jak ktos ma to nie da znac. Jak nie ma to trudno . Poczekam na okazje.
Mnie interesują okolice Chrzanowskiego, Rosochy, Patronackie ewentualnie Ogrody, ale blizej Leclerc
Za te ceny należałoby karać albo płacić pięćdziesiąt procent podatku!.
Kupowali za parę groszy a teraz szukają jeleni, jak ktoś już napisał. Krzywe ściany, zawilgniety, nawet kanał nie zrobiony. W takim stanie kupił czterdzieści lat temu za 500 złotych a teraz wola 30 tysięcy, śmiechu warte!
Podobno od nowego roku Pis wprowadza podatek od sprzedazy auta 23% takze ceny wzrosna
17:36 Bo co? ludzie kupują i sprzedają za ile chcą lub uważają. Jeśli dla ciebie jest za drogo to znaczy, że cie nie stać i nie kupuj. Zbuduj, wynajmij albo po prostu nie miej. Następny socjalista, że sam nie potrafi się dorobić to chce żeby inni się z nim podzielili swoją ciężką pracą.