witam zauważyliście jak w tak krótkim okresie około miesiąca temu gaz był po 1 zł 89 a dziś jechałem przez kunów jest juz 2.39 jak tak będzie drozało to może przekroczyć 3 złote oby tak nie było
gaz na zime zawsze drozeje, to zadna nowosc. W 2012 roku był po 2,80
Ja zbieram pierdy w toalecie przez cały rok do butli i tak na zimę mam gaz za darmo!
Zależy gdzie. Ja kupowałem po 2.23. Zawsze o tej porze gaz tyle kosztował. Nie widzę tu żadnej sensacji.
To wina pisu ,ponad 60% ceny paliw to podatki.
chyba gorzej w dzienniku mówili, pisowcom zalecam podłączenie rurki do dupy i regularne gromadzenie gazu
Pisuary obiecały minimum po nowym roku 3000 PLN..xD
Tak u nas dba sie o ekologie zamiast robić tym którzy maja na gaz przywileje to drozeje ,to lepiej diesla kopciucha kupić? chyba tak...
Platfusy też niejedno obiecali tylko, że zrobiliby ludzi w konia xd
Nie rozśmieszaj mnie Antek.
Przymusza się do opalania gazem i prąsem to też robi się podwyżki.
Coś za coś.
Utrzymanie tajemnicy i władzy kosztuje. Putin nie próżnuje.
po 3 złote może nie bedzie ale po malu się zbliżamy do tej cenya było tak fajnie po 1 zł 90 gr miesiąc temu
Nie tylko lpg drożeje. Za opalanie gazem zapłaciłem o 150zl wiecej a wcale tak dużo nie poszło. Już żałuje że z węgla zrezygnowałem przy obecnych stawkach zapłacę 4 razy więcej
Jak czytam niektóre wypowiedzi:Pisuary, pltfusy, to odnoszę wrażenie, że ci którzy to piszą całymi dniami trzymają łby w pisuarze a platfus oprócz stóp zaatakował im rozum.
Zawsze na zimę drożeje.