Gdzie jest Felice123, zbawicielka narodu polskiego, wierna służebnica Pana Naszego Jezusa Chrystusa.......i ciemniaka13? Felice123 Ojczyzna i Kościół w potrzebie!!!!!
Aż jej zazdroszczę, że ma takich wielbicieli :)
Tobie akurat się nie dziwimy. Każdy stary ramol taki jak ty, chciałby mieć takie "służebnice":))))))
Jak jest to wyganiają ją do garów. Nie dogodzi tym ludziom ;)
Zauważ jedno - gość który ma "fioła" na naszą tu obecność (choćby w temacie o epidemii i kościele) pisze seriami kilka wpisów sam sobie przytakując, sam siebie popierając i sam sobie dopowiadając.
Jest cisza i nagle cała seria: "nie będę chodził do kościoła" , "tak. popieram." , "masz rację", "oni mają rację!" ....
I potem znów dłuższa przerwa, aż do kolejnej serii, gdzie gość w ciągu kilku minut pisze jako niby kilka osób posty :)
17:44. Ciemniak i ten "szalony men" czułem, że mam fanów, ale dopiero dziś wiem, że to wy śledzicie każdy mój krok, WOW. Teraz idę do toalety, czujecie temat?Przesłać wam focie,z efektów pobytu w kiblu?
Jednak paranoja nie jest twoim największym problemem :))))
Bo to paranoik jest...
Ciemniak na hasło Felice, momentalnie gotowy do akcji.
Co ma w sobie Felice123, że potrafi zauroczyć tylu obrońców, choć podobno u niej cienko z urodą i figurą? Może ma jakieś ukryte zalety i umiejętności?
17:39. Już ty wiesz najlepiej......szkoda, że inni też to wiedzą, ale nie załamuj się.
Jak śmiesz obrażać Felice123. Znam ją i wiem, że ona do dziś uważa, że genitalia, to włoskie linie lotnicze.
17:39.
HAHHAHAHAHAHAHAHAHA CAŁE MIASTO SIĘ ŚMIEJE!!! DOSKONAŁE!