Podano do prasy, że Kaczyński znowu podczas wieczoru wyborczego był w Częstochowie. Mogliby wymyślić coś sensownego, a nie wkoło to samo, bo w pierwszej turze też się modlił. Oni naprawdę uważają ludzi za idiotów. Będzie ciekawie teraz w partii PIS. Warto pilnie obserwować czy już się pozabijali;)))
Nie mają, oni wiedzą, że większość to idioci. Jak kiedyś mówił Lis czy Kurski to się buntowałem. Później poobserwowałem rzeczywistość i niestety tak jest. Mentalnie większość to poziom średniowiecza. Różnica taka, że zamiast koniem jeżdżą samochodem. Chociaż w sumie konia trudniej się prowadzi niż samochód.
Taka jest "jedność" w Pisie, że nawet modlić się razem nie umieją. Głupio wyglądało, jak dzisiaj Duda samiutki modlił się na Jasnej Górze. Aż żal było patrzeć i pomyśleć, że to wszystko odbywa się w gronie ludzi udających wielkich katolików. Hipokryzja, fałsz, kłamliwość i oszustwa. Coś mi się zdaje, że oni po raz kolejny sami się ograli. Przegięli z propagandą wyborczą, choć co niektórzy chcieli, żeby Duda nie wygrał i plan po raz kolejny nie wypalił. Teraz czekamy, jaki będzie dalszy ciąg tej pisowskiej farsy. Jedno jest pewne, będzie się działo ku naszej uciesze.
Najpierw opozycja dostanie omłot. Już widzę te ich skrzywione mordy zakazane!
A ja już widzę twój ryj parszywy, jak sekta padnie i zostanie ci zatrudnienie się do sprzątania ulic, bo tylko takie odpowiedzialne prace jesteś w stanie wykonywać, jako schizol i menda.
01:13-przeceniłeś gościa z 01:07. On nawet nie będzie potrafił napisać zwykłego CV. Co tam wpisze? Członkostwo w PiS-ie nie jest wyznacznikiem kompetencji, a wprost przeciwnie.
02:29-zwracając się do każdego oponenta "per Cycor" nie wyleczysz swojej impotencji.
06:16. Nie wiem skąd masz takie informacje, jeśli osoby z kręgów p. Kaczyńskiego stwierdziły, że modlił się na Jasnej Górze. Poza tym gratulacje można złożyć w wielu formach, niekoniecznie osobiście i świetle kamer.
Gościu 06:16 uważaj bo choroba może dopaść ciebie jak się tak komuś życzy. Prezes ma się świetnie.
I jego kot również ma się świetnie.To mnie cieszy również.
Jest mi obojętne co z kaczym przywódcą się dzieje. Jak dla mnie może już się nie pokazywać. Widok nie jest najładniejszy.
To fakt. Ten łupież na marynarkach, brudne buty i brak uzębienia nie jest widokiem, który do przyjemnych można zaliczyć.