gdzie naprawic konsole sony playstation 2
W wąskiej uliczce jak dobrze pamietam koło pomnika JPII jest komis (pod Fast netem)na przeciwko jubilera ,tam chyba naprawiaja konsole.
Byle NIE w komisie gsm na kościelnej....Jeszcze bardziej ją zespują....
Tak w wąskiej uliczce w Unitelu robią takie rzeczy. Ja dałem tam konsolę do przerobienia i jest git, działa do tej pory.
ja moge zoabczyc!
co sie zepsulo?
nie czyta gry z płyty wyglada jakby nie działał laser... syn sie przyznal ze przesuwał prowadnice z laserem...wszytko inne dziala...
Proszę nie pisać głupot. Jak wiadomo ten portal służy wyłącznie po to by obsmarować kogoś i oczernić. Nigdy nie świadczyliśmy takich usług jak naprawy konsoli czy PSP dla klientów.
Prawda ze naprawiliśmy kilka szt konsoli XB360 czy PSP ale to tylko dla znajomych a nie dla klientów indywidualnych. Dodam iż konsole które naprawiałem działają bez zarzutu do tej pory.
Skąd NOOREK może mieć takie informacje? a może to jest wypowiedź konkurencji, która z zazdrości tak pisze bo sama nic nie potrafi zrobić.
ktory masz model konsoli? sprawdz pod spodem scph?? i dobierz laser wzgledem modelu np na allegro http://allegro.pl/laser-do-konsoli-sony-ps2-pvr-802w-gwarancja-i1584105683.html. wymiana jest bardzo prosta, znajdziesz w googlach
Masz racje wymiana jest dość prosta, można zrobić samemu, tylko że opisuje tu wyżej ze laser został przestawiony, wiec jest jeszcze szansa go ustawić.
prawdopodobnie padł mi laser,płyta w ogóle nie kręci,konsola nie jest przerobiona
Mam duzo gier na PS2, konsolę tez mam sprawną,chętnie odsprzedam.
sprzedam worms warface tanio .