Coś jej na forum nie widze. Może coś jej się stało? Może ma koronawirus albo depresję? Dlaczego już się nie udziela? Zawsze jak coś skrobnęła to było co czytax, zawsze ciekawie i z sensem.
A ja tam sie ciesze ze jej nie ma. Moze Ciemniak (jej maz) zalozyl jej kwarantanne na wypowiadanie wlasnego zdania?
Ciemniak nie jest Felki mężem, a raczej przydupasem bez męskich możliwości ze starości. Szkoda gadać, co za szemrane towarzystwo.
Hmm, czlowiek nie wie na pewno. Ale brak Felki cieszy..
Zakończcie ten wątek, bo wstyd, że nad taką kretynką się rozwodzimy.
Kretynka ale za to jaka uszczypliwa. Dobrze, ze zrobila sobie wolne...
Uważasz, że uszczypliwość u kogokolwiek, a tym bardziej u kobiety, to zaleta?Ciekawą masz filozofię życia.
Hmm, mysle, ze mnie mnie nie zrozumiales. Uszczypliwosc nie jest zaleta.
Jak mam zrozumieć, jeśli piszesz "Kretynka ale za to jaka uszczypliwa"?
To prawda, kretynka to nie nie bylo dobre okreslenie. Ale nadal sie ciesze, ze nie udziela sie na forum...
23:20. Kombinujesz stary, jak koń pod górę. Ja będę obstawać przy swoim, że wyjątkowa kretynka.
Ciemnial to jej korespondencyjny kochanek
Mówią, że ciemniaka nazywali zawsze "Fistaszek", bo takiego ma małego siusiaka, a teraz na dodatek jest stary, to wiadomo, że już nic nie może, to chyba woli być korespondencyjnym.
Paranoiku, jara cię "fistaszek" ciemniaka ?
Wogole jarają cię małe siusiaki ? Ciągle o tym piszesz... może jakieś służby powinny się z tego powodu tobą zainteresować ?
w kosciele robi wirusa , bo pan tak chcial... kara za grzechy czy cos
Wreszcie przestała pisać swoje brednie. Oby tak zostało na stałe.
A co jeśli coś jej się stało naprawdę? Felice 123 daj znak życia