Ktoś a może i ty sam(a), lub tobie podobni dołożyli się do tego deficytu, czyż nie, uderz w stół, chcesz wspomnień?
deficyt zafundował nam matołusz
Skoki, dodruk, zadłużenie, ufoludki, nimfy, wróżki i jednorożce - w takim świecie żyją wierni pełowskiej hołocie. Teraz doszedł Trzaskowski gloryfikator LGBT i swiat się stał tęczowy.
Jeszcze nie wiedzą że ich świat to ch.j d.pa kamieni kupa a końca harówy za pół darmo nie widać.
Gdzie szukać tych wiarygodnych informacji, w Rossija24, przepraszam, TVNienawisc24, gównie wyborczym czy w Lisweeku?
kurwizja ci tego zapewne nie wyjaśni; tam tylko same sukcesy jak za gierka
10:20, nie oczekują od twojej starej, żeby mi cokolwiek wyjaśniała. Podaj te wiarygodne źródła, z których mogę się dowiedzieć.
10:12, wróć do posta z 10:01 i odpowiedz.
skoki i pan bierecki to niezła akcja
jak nie za trudne to może 10;21 poczytaj tylko ze zrozumieniem:
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1776846,1,nietykalny-bierecki.read
to też może trudności nie sprawi:
https://www.money.pl/sekcja/aferaknf/afera-skok-bierecki-prokuratura,155,0,2424219.html
Gdy prawi i sprawiedliwi doszli do koryta wszystko co dotyczy skoków zostało umorzone.
UBywatele, KODfidenci pozwolili na umorzenie, mając przez 8 lat wszystko pod swoją kontrolą?:))))
10:25, pytałem o wiarygodne źródło, a nie o gazetę Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.
A ile kosztują w tej chwili wycieczki pisiorków po kraju, aby agitować do głosowania na Dudę? I jest to za prywatne pieniądze czy za nasze? W ramach urlopu czy w ramach pracy, bo skoro w ramach pracy, to w takim razie kto za nich pracuje, skoro są cały czas w trasie i obrzucają błotem kontrkandydata?
Skoro państwo w tym czasie może funkcjonować tez tych wycieczkowiczów darmozjadów, to może pora zmniejszyć etaty w ministerstwach?
Nie zmniejszą etatów ani w ministerstwach, ani w spółkach, bo krewni i przyjaciele królika muszą doić bez skrupułów nas podatników - dojna zmiana ma się dobrze.
A DODATKOWO STWARZALI DZIWNE TWORY, CHOCIAŻBY DLA P. SZYDŁO, KEMPY...