Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gdzie w Ostrowcu kupię fotelik 9-36 kg i jaki polecicie?

Ilość postów: 4 | Odsłon: 688 | Najnowszy post
  • Gdzie w Ostrowcu kupię fotelik 9-36 kg i jaki polecicie?

Hej:) Gdzie w Ostrowcu znajdę foteliki z możliwością przymierzenia i jaki polecicie ten zaraz po nosidełku na dłużej 9-36 kg ?:)

Gość_Edytka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Gdzie w Ostrowcu kupię fotelik 9-36 kg i jaki polecicie?

Bardzo dobrze, że chcesz mierzyć fotelik. Zawsze fotelik należy przymierzyć do auta i do dziecka. Niestety w Ostrowcu będzie z tym problem. Druga sprawa to wybór fotelika 9-36 zaraz po nosidełku (czyli jak mniemam dla dziecka około rocznego) niest jest dobrym pomysłem. Taki fotel nigdy nie da małemu dziecku wystarczającej ochrony. Zastanowiłabym się już prędzej nad fotelem 9-18 (lub 0-18) lub 9-25. Osobiście polecam dla takiego dziecka fotele montowane tyłem do kierunku jazdy (tzw. RWF). Dziecko powinno jak najdłużej jeździć tyłem, gdyż jest to dla niego de facto najbezpieczniejsza pozycja w aucie (zbyt duze ryzyko uszkodzenia kręgosłupa, szczególnie odcinka szyjnego w przypadku kolizji).

Gość_As
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Gdzie w Ostrowcu kupię fotelik 9-36 kg i jaki polecicie?

W bobasie na rynku ja kupowalem.mozna lwziac zaplacic i na drugi dzien oddac jak nie bedzie pasic oddadza kase albo na miejscu przyczepic.szef taki wielkolud ale b mily doradzi pokaze i ceny maja jak w necie.trzeba tylko na szefa trafic bo ta slrzedawczyni taka nakas niezywa troche

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Gdzie w Ostrowcu kupię fotelik 9-36 kg i jaki polecicie?

ja kupowalam w bobolandzie fotelik babysafe husky ktory rosnie razem z dzieckiem dodatkowo mozna odchylic oparcie zeby glowka nie spadala

Gość_Bar
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę