Jak w temacie
Czy w Ostrowcu można kupić używane gry na konsolę Xbox 360 ?
Ten sklep obok Roma jest ciągle zamknięty, czy jest jakaś inna alternatywa ?
A może ktoś z forumowiczów posiada jakieś fajne gry ?
w lombardzie na Stawkach jest ogromny wybór gier na wszystkie popularne konsole. U "Żyda" też trochę jest choć wybór już mniejszy ale u niego znów pewność, że masz idealne lustro płyty :)
A jak nie to pozostaje Ci rejestracja na gametrade.
komis na Radwana, komis na Jana Pawła
Kolego przerób konsolę i po problemie. Można grać nawet online za cenę 5 zł za płytkę. xD
w lombardzie (aleja) , na radwana ( chyba to też jest lombard czy punkt ksero, tam jest duży wybór gier
Dzięki za odpowiedzi.
Nie bardzo wiem gdzie jest komis czy też lombard u tego "Żyda"
Konsoli nie chce przerabiać ponieważ ma ona jeszcze 18 miesięcy gwarancji i szkoda trochę.Z resztą zawsze jest ryzyko że dostane bana na xbox live z którego korzystam.
Wolę kupić tańszą ale oryginalną grę i spać spokojnie.
Mam nową na kinekta do konsoli XBOX 360,jakbyś chciał
Gratuluję wyboru oryginalnych tytułów, a nie pójścia najprostszą "buracką" drogą przeróbki i ściągania gier z neta.
Lombard u żyda jest to taka mała budka na skrzyżowaniu Radwana i Polnej w ćwiartce należącej do Ogrodów. Ten na Stawkach jest w budkach obok Polo Marketu.
Byłem dzisiaj w tym lombardzie na Stawkach.Nie powiem bo mają sporo gier ale trochę drogie.Stare tytuły w angielskiej wersji językowej są o 30-40% droższe niż normalnie na allegro wliczając w to nawet wysyłkę.Ale mimo wszystko jest jakaś alternatywa w tym Ostrowcu.
W poniedziałek uderzę w pozostałe punkty.
Gdyby ktoś miał jakieś fajne gry typu Call of Duty albo Battlefield to bardzo chętnie odkupię.Najlepiej w polskiej wersji językowej, jednak angielską wersją też nie pogardzę :)
GG 4554357 (proszę pisać nawet jak się nie świecę)
Gry na kinekta chwilowo mnie nie interesują.
A co do przeróbki konsoli - nie chcę też przerabiać konsoli ponieważ słyszałem że po takim zabiegu dużo szybciej zużywa się laser w napędzie.Podobno w niektórych modelach jak siądzie napęd to konsolę można rzucić na śmietnik.Nie wiem ile z tego prawdy ale wolę nie sprawdzać.
Fajnie jest uzbierać oryginalną kolekcję fajnych tytułów.Dla samej kolekcji wolę oryginalne używki niż przeróbkę konsoli.
laser się zużywa jak jest źle nagrana płyta a i porysowany oryginał też zużywa laser. co do bana to już dawno nie było fali.
I tu się kolego mylisz ponieważ nie kupując gier już zaoszczędziłem na dwie konsole i gram dalej regularnie na xboxlive i bana nie mam. Nawet jak dostanę to kupię drugą. Ja swoją od razu przerobiłem i gram do dziś czyli ok 1,5 roku. Czyli jak kogoś stać na nowość za ponad 200 zł niech kupuje.
Tak samo zaoszczędzić możesz na alufelgach, czy car audio do samochodu. Wystarczy je "ściągnąć" z innego auta. Powiesz, że nie kradniesz przecież... Wytłumaczyłbym ci na czym to polega, ale musiałbyś być: bardziej dojrzały i błyskotliwy oraz mieć jakiekolwiek pojęcie o pracy, której efekty są "ściągane", kosztem twojej wypłaty i rozwoju twojej firmy. Ale widać, że mamy do czynienia z niedojrzałym dzieckiem, więc w przyszłości zrozumiesz jak zaczniesz zarabiać sam na życie :)
Mam do sprzedania Mass effect 2 i battlefield bad company 2. Obie nie mają już pudełek.
A powiedz mi czy ponad 200 zł za nową grę na xboxa 360 to nie kradzież?
Stwórz taką grę, wyprodukuj, rozreklamuj, opłać pracowników oraz wszelkie koszty i sprzedawaj nawet po 5zł jak ci się będzie opłacić. Ale nieeee... Lepiej twierdzić, że to kradzież, choć jakiegokolwiek pojęcia o produkowaniu, ba nawet o prowadzeniu działalności nie masz.
Tylko porównaj cenę tego samego tytułu na pc i konsole. Co do działalności to akurat prowadzę.
Czekałem na to porównanie cen na PC i konsole :D Może doedukuj się dlaczego ceny się tak różnią, a potem zabieraj głos, by mieć chociażby blade pojęcie. Wujo google na pewno Ci pomoże :)