Orlen płaci dobrze. Jego specjalność - zarabianie na Polakach, dla dobra jednej partii i jej oligarchów.
Trolle -debile, im więcej dzieci tym więcej klientów od zabawek, pieluch po Luna parki ..ale skąd wam to wiedzieć jak przesiaduje cię tylko przed srebrnym ekranikiem i narzekacie nie wiadomo na co
Jeszcze w tym biznesie śmieciowym musisz mieć układy z lokalnymi rządzącymi. Bo tak to sobie możesz odbierać, znaczy zbierać w lesie za free.
Nie rozumiem wywodu. Dlaczego muszę ? Nic nie muszę :)
Rodzinne domy dziecka?Jest chociaż jeden w naszym mieście?Wątpię...
Siema, w Celsie cięzko bedzię bo maja kryzys. Przenosza ludzi z wydzialu na wydział,zeby nie zwalniać. Finow podobo kicha,a Danstocker nie wiem., podjedż podpytaj. Na WOST slyszalen ,ze nawet niezle zarabiają. Ale fakt , najlepiej szukać roboyy,ale nie u maszych lokalnych byzmesmenów, oni zawsze płacza ze dokladaja do interesu i na daj lip3 nie zarobek. Ja szukałem i szukałem, i trafilem na pracodawce z pod Wrocławia. Jezdze troche po kraju.,ale co dzien jestm w domu max 17. Week wolny zarobek jest ok, ...w ostrowcu w fabryce bym tyle nie zarobil. I ciagle sie rozwijam, szkolenia co jakis czas . Naprawde spoko. Wiesz szukaj ,a znajdzi3sz
Zobacz oferty ze Starachowic są firmy które nawet zapewniają transport, generalnie to trochę lepiej niż u nas. Zaraz pojawia się głosy ze Man zwalnia, ale jest sporo innych firm które rekrutują, przejrzyj olx
Jakie masz uprawnienia i iluletnie doświadczenie?
Jakie uprawnienia ? uprawnienia to se zrobi jak dobrze zarobi liczy sie chęć szczera
No to jak se zrobi i nabędzie doświadczenia to może się upominać o stawkę. Na razie to gdybanie człowieka bez doświadczenia zawodowego i uprawnień.
Na Orlenie zarobisz spokojnie 3 tys.
Może tak przedsiębiorcy zareklamują swoje zakłady i napiszą ile da się zarobić
Ludzie zapytajcie się rządzących dlaczego tak okradają i pracowników i pracodawców. Przecież ten krwiopijca pracodawca ,który musi zabijać się o każdy grosz by utrzymać firmę,musi znaleźć dla każdego pracownika 4410 zł co miesiąc na wypłatę . Wy dostaniecie na konto 2500 a resztę zabierze państwo. Pytam ile można kroić jednych i drugich.
Panie 4000 brutto to teraz jest już klasa średnia wg tego Harry Pottera od finansów.
Co ci po pracy jak nie jesteś w stanie utrzymać się z pensji?