nie trzeba lecieć do NYC żeby skosztować medium rare beef burger
wystarczy iść na ostrowiecką targowicę, wziąć 0,5 kg dorodnego rostbefu, zamarynować, posiekać ew. zmielić grubo, pozniej na grilla i w bułe
problem jest z bułą bo mało gdzie można spotkać rzemieślniczą piekarniczą
Zrobta se mielonego w kajzerce. To samo
Znajomy ma wielkie buły a malego f
Nie pytaj na forum, bo wzbudzasz śmiech. Kup produkty i zrób sam, zjesz w domu, smacznego.
Chłop co świat cały zwiedził jadał z królami (nie mylić z królikami) podniebienie francuskie się zrobiło z podniebienia chłopskiego gdzie "gramodka" była codziennie na śniadanie to i ma wymagania.
Przecież hamburger to typowo chłopskie jedzenie. Francuskie jest raczej bardziej wyszukane i wykwintne.
W domu jak sobie zrobisz.................... ................................................................................................................................
Smacznego!
A skąd weźmiesz zdechłą krowę, to jest bardzo waży składnik w tego typu jedzonku.
Dziwie sie kiedys wpieprzał ospe z kartofalmi a teraz burger w bule ,tak to z chlopa panicz si e zrobiłł w d yebana m.ać