A klub nocny będzie wystarczająco dorosły?
fikoland zbyt dziecinny dla 8 latki? zglupialas chyba
Nowy lokal dla dzieci jest na 11 listopada KLEKS może tam zapytaj
zrób fetę w piątkowe popołudnie na bazarze. Na pomarańczowych stołach.
moje dziecko ma pełnie miłości,zapytałam o pomysł głupot nie potrzebuje.klub nocny raczej dla chłopca niż dziewczynki
ty debilowata mamunu najlepiej jak zrobisz w koaciele
PSITE OGOLIĆ I DO PRZEDSZKOLA
Hmm mamusiu z 17 51 uważasz że ludzie którzy wolą swojemu dziecku zafundować super prezent urodzinowy lub zabrać go gdzieś poza miasto to takie ciemne? Lepiej wynająć jakiś lokal i zaprosić inne dzieci żeby pochwalić się przed innymi rodzicami tylko czym? Tym że ma się dziecko na pokaz a nie dla siebie? Czy tym jaka jesteś ograniczona i bez pomysłu na prezent dla swojego dziecka? Czy tym ile ty to nie masz kasy? Wytłumacz nam "ciemnym" jaką radość Twoje dziecko miało w wieku dwóch lat dziecko z wyjścia do lokalu a potem powtarzanie tego co rok?
ja zaproponuje klubik dla dzieci na polnej w budunku po mago moja córcia była tam na urodzinach koleżanki 7 - letniej i było wszystko super zorganizowane dzieciaki zadowolone
A ja zaproponuje dobrego lekarza dla mamusi.
i tego po mago będę wdzięczna
kleks na osiedlu Stawki nad fryzjerem koło pubu Słoneczna /weranda
Ludzie masakra!!! kam zadała zwykłe pytanie... a tu najazd na nią taki, żałośni jesteście z tymi tekstami, "w głowie się poprzewracało"...itp... To normalne organizowanie urodzin dzieciom w tym wieku poza domem, zaproszenie kolegów, koleżanek. a nie upiec tort i posadzić babcie wujków ciocie... To są urodziny dziecka! Do domu klasy nie zaprosi przecież! To samo się tyczy "fikolandu" ludzie ! dla jednych może być w sam raz jak na 8-latkę a dla innych może być zbyt dziecinny. Byłam na urodzinach w fikolandzie i pan bawił się z dziećmi w bardzo dziecinne jak na ich wiek zabawy także mogę sobie wyobrazić, że komuś może to nie odpowiadać jako miejsce na urodziny... Park linowy na Gutwinie na pewno byłyby niezapomniane wrażenia. Do kam: nie przejmuj się tymi wypowiedziami "to jakieś nieporozumienie". Większość bidzi bo jak to dziecku organizować bal, poprzewracało się w głowie... a sami paczka fajek, wyjście jak najbardziej, spotkania ze znajomymi na to kasa jest
Przepraszam ale jesli chodzi o fikoland to tam zaden pan nie prowadzi zabaw bo tam nie ma zadnego pana natomiast sa dziewczyny i wlasnie fajnie prowadza zabawy,dobieraja zabawy do wieku dziecka i mnie sie naprawde podobalo
w mariocie w w warszawie samolot wcześniej wynajmij bo może być problem z dojazdem,już sie całkowicie w głowach przewraca,wielki problem ma z organizacją urodzin dla 8 letniej że aż trza wątek zakładać żeby pół ostrowca wiedziało że mamusia ma problem bo niewie gdzie,żałosne