pewnie, dochodzimy do przesady
Ludziom to się chyba w dupach poprzewracało, może zapytaj dziecka czego pragnie, bo mając 8 lat pewnie ma jakąś wizję swoich urodzin. No chyba że robisz pokazówkę dla swoich znajomych a zdanie dziecka Cię nie obchodzi, w takiej sytuacji zrób w Gromadzie i nie zapomnij zaprosić dzieci bogatych rodziców, a to czy dziecko ich lubi tez pewnie Cię nie obchodzi. ważne żeby się pokazać przecież.
Tak jak było w tym filmie "Kochany urwis" ;)
W Tęczy tez mozna zrobic urodziny.
w DDK u Rafała w PLACU ZABAW SŁONECZKO-POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
w fikolandzie jest bardzo fajnie. ale może w domu dzieci w swojej grupie będą sie razem lepiej bawić i dogadywać.
W ZAJEŹDZIE na Sandomierskiej,-nowy lokal i właściciele, byłem na takiej imprezie tam bardzo się wszystkim podobało.
Moje dziecko jak kończyło 8 lat to była impreza w Hiltonie.
ja dla swojego wynająłem LaScale-a co jak lubi śpiewać
Lascale planuje na osiemnastkę, uważam,że przesadziłes, w końcu trzeba uczyć dzieci pokory wobec życia.
Ludzie masakra!!! kam zadała zwykłe pytanie... a tu najazd na nią taki, żałośni jesteście z tymi tekstami, "w głowie się poprzewracało"...itp... To normalne organizowanie urodzin dzieciom w tym wieku poza domem, zaproszenie kolegów, koleżanek. a nie upiec tort i posadzić babcie wujków ciocie... To są urodziny dziecka! Do domu klasy nie zaprosi przecież! To samo się tyczy "fikolandu" ludzie ! dla jednych może być w sam raz jak na 8-latkę a dla innych może być zbyt dziecinny. Byłam na urodzinach w fikolandzie i pan bawił się z dziećmi w bardzo dziecinne jak na ich wiek zabawy także mogę sobie wyobrazić, że komuś może to nie odpowiadać jako miejsce na urodziny... Park linowy na Gutwinie na pewno byłyby niezapomniane wrażenia. Do kam: nie przejmuj się tymi wypowiedziami "to jakieś nieporozumienie". Większość bidzi bo jak to dziecku organizować bal, poprzewracało się w głowie... a sami paczka fajek, wyjście jak najbardziej, spotkania ze znajomymi na to kasa jest
Przepraszam ale jesli chodzi o fikoland to tam zaden pan nie prowadzi zabaw bo tam nie ma zadnego pana natomiast sa dziewczyny i wlasnie fajnie prowadza zabawy,dobieraja zabawy do wieku dziecka i mnie sie naprawde podobalo
Miałam na myśli nowy fikoland na słoneczku a co do pań z fikolandu na ogrodach to szczerze mówiąc często tam bywałam jak jeszcze na słonku nie było, nie raz trafiałam niestety na urodziny i szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie widziałam żeby się te panie bawiły z dziećmi co najwyżej chodzą i patrzą co się ogólnie dzieje.
pizzeria dobry pomysł - a wczesniej jakaś atrakcja. czemu nie. niech się dzieciaki pobawią, a nie tylko siedzą przed komputerem :)
ja polecam urodziny w plenerze, a nie w dusznych pomieszczeniach ( zalezy od pory roku) . zaufana firma, która zajmuje sie imprezami zorganizowała mojej Karolci super urodziny z rówieśnikami i rodzicami. polecam zaufaną firmę, kawi event.
w domu, bo 18 będziesz musiała robić na Maderze