Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

Ilość postów: 120 | Odsłon: 32887 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec”.
  • Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

Chciałabym posłać dziecko do tej szkoły. Czy ktoś może coś na jej temat powiedzieć? Jęśli był już taki wątek to proszę o link.

Gość_Magda
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

Źle wspominam naukę w tej szkole.....Najlepiej miały dzieci bogatych rodziców lub takich którzy w tym mieście coś znaczą lekarze itp. Poza tym poziom nauczania jest na wysokim poziomie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Co to za głupota... Uczę się w tej szkole drugi rok, nie jestem córką lekarzy, prawników, czy wyżej ustawionych ludzi. Nie ma czegoś takiego jak lepszy - gorszy.

Poziom nauczania jest wysoki, ale to dobrze świadczy ;)

Gość_J:)
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

Jestem absolwentka tej szkoly i zgadzam sie z gosc 22;08 dobrze tam maja dzieci bogatych rodzicow a szczegolnie NAUCZYCIELI!...ale nie wszyscy na to patrza...lecz zdarza sie i tak.Ogolem szkola ok ale jakos rewelacji nie bylo :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

wysoki poziom nauczania ... polecam ;)

Gość_Paula
      Zgłoś
      Odpowiedz

co znaczy wysoki poziom nauczania??????????po pierwsze poziom sobie szkoło moze sam regulowac ocenami :) po drugie piatka piatce nie jest rowna ,po trzecie jak dziecko ma ambicje glowe do nauki to w tej niby gorszej tez da sobie rade a moze nawet bedzie tam prymusem,Nauczyciel nigdy nie sa obiektywni wiec i tak jest,komuna w tym zaodzie tkwi nadal ,zero obiektywizmu -podlizac sie pociagnac swoich ,ale pocieszajace jest to ,ze i tak to wyjdzie w praniu czyli w dlszej nauce.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

wiem ,ze napisalem niegramatycznie itd ale s....na to bo jestem wolnym czlowiekiem-to dla tych poprawiajacych geniuszy

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

nauczyciele to cfaniaki - teraz maja biznes w nieuczeniu ,tlumacza tylko prywatnie 80 za h ,nie maja biznesu w tym by w szkole wytlumaczyc skoro moga to samo za kasiorke cfaniaczki ,placzki itd jak ja nie lubie tych ................

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Moje dziecko kończy w tym roku pg1 i szczerze mówiąc jestem bardzo zawiedziona tą szkołą. 3 lata "nic nierobienia" ze strony nauczycieli. I niestety muszę poprzeć poprzednich forumowiczów, że najlepiej mają dzieciaki elity ostrowieckiej.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Popieram.

Niektóre dzieci z elity maja dobre stopnie,ale niekiedy nie zaslugują wystarczy że chcą mieć piatkę i mają

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

To nie prawda nie ma żadnego lepszego traktowania szkoła jest super jestem teraz w 3 klasie i niedługo ją kończę ale nie żałuje ani dnia spędzonego w progach tej szkoły. Nie chodziłem na żadne korepetycje a i tak jestem bardzo dobrym uczniem. Podejrzewam że te nieszczere komentarze piszą osoby które chcą zaszkodzić szkole lub pedagogom. Jeżeli państwo mają dzieci które nie chcą sie uczyć a obwiniają nauczycieli to trudno ale to gimnazjum jest zawsze na 1 miejscu w naszym mieście i to się ceni

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Z ktorej jestes klasy? Od wych. T.C , E.C , L.P, D.G, A.P, A.B, M.G ?

Gość_Patryk
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

W którym gimnazjum w Ostrowcu jest najniższy poziom i nie będzie problemów że zdaniem do następnej klasy?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

W gimnazjum w Częstocicach w Szkole Podstawowej po dawnej PSP8

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 122

Jestem absolwentką tego gimnazjum. Uczyłam się bardzo dobrze, ale były to 3 najgorsze lata życia- w pełni zgadzam się z opinią że najlepiej mają dzieci " elity". Niesprawiedliwe traktowanie było widoczne na każdym kroku- od zwykłego pytania przy tablicy do wybłagiwania lepszych ocen. Można było wyodrębnić tylko garstkę normalnych i kompetentnych nauczycieli, z czego w tej chwili żaden już tam nie pracuje. Absolutnie nie polecam

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

O KTÓRYCH NAUCZYCIELACH mowa?

Jest jeszcze parę autorytetów w tej szkole, począwszy od polonistów przez anglistów do geografów i biologów. Najlepsza szkoła jaką znam, ever!!!!

Gość_xxxxx
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

ostatnio reklamuje się prywatne gimnazjum przy Staszicu. Sprawdź dodatek ostrowiecki Echa Dnia. Gdyby mój syn nie kończył już nauki w Staszicu, z pewnością zapisałabym. Nigdzie nie jest idealnie, ale ze Staszica jest ogólnie zadowolony. Z tego co napisano, zajęcia mają prowadzić nauczyciele ze Staszica

Gość_marta
      Zgłoś
      Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę